HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Lahmacun-ayran, burada 50 lira

Kaynak:
Lahmacun-ayran, burada 50 lira

GÜNDEM Haberleri  / 

Pizzadan vazgeçmeyen sosyetenin, gözde yemeği lahmacun oldu. Ancak halkın 2 TL'ye yediği lahmacunu, Bodrum sosyetesi 38 TL'ye afiyetle yiyor...

Eskiden burun kıvrılan lahmacun, kıymete bindi! Pizzadan vazgeçmeyen sosyetenin, gözde yemeği lahmacun oldu. Şarkıcı Alişan'ın başlattığı plajda lahmacun modası; bu sezon Türkbükü'nü sardı. Bodrum sosyetesi; plajda lahmacuna ilgi gösterince fiyatlar tavan yaptı. Türkbükü'nün gözde mekanı Maça Kızı'nda lahmacun; 38 TL'den satılıyor. Yine Türkbükü'ndeki Kuum Otel'de de lahmacunun fiyatı; 35 TL.
nbsp;
VATANDAŞ ŞAŞKIN
nbsp;Yanında bir de ayran içilirse; hesap 50 TL'ye ulaşıyor. Vatandaşın sadece 2 TL'ye yediği lahmacun; 38 TL'den satıldığı halde Türkbükü'nde rağbet görüyor. Kimileri 50 TL'ye rağmen plajda lahmacun trendine uyarken; birçokları ise bu dudak uçuklatan fiyatlara tepki gösteriyor. Bu rakamları duyan vatandaşlar ise; "O lahmacun bize çok acı gelir. Biz 50 TL ile 4 kişilik ailemizle ziyafet çekeriz" yorumu yapıyor. (Takvim)

GÜNDEM
Kaynak:
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...