10 gün önce kaybolan Arife Sasa’nın cesedi baraj gölünde bulundu

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
10 gün önce kaybolan Arife Sasa’nın cesedi baraj gölünde bulundu

Yaşam Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Eskişehir'de 1 Mayıs’ta hayvanlarını otlatmaya çıkarttıktan sonra kendisinden bir daha haber alınamayan 75 yaşındaki Arife Sasa’nın cesedine ulaşıldı. Alzheimer hastası kadının cansız bedeni baraj gölü içinde bulundu.

Mihalıççık ilçesinde yaşayan 75 yaşındaki Arife Sasa, 1 Mayıs günü hayvanlarını otlatmaya çıkarttıktan sonra kaybolmuştu. Yaşlı kadından acı haber geldi.

10 gün önce kaybolan Arife Sasa’nın cesedi baraj gölünde bulundu - 1. Resim

EKİPLER SEFERBER OLDU

Kendisinden haber alamayan Arife Sasa’nın yakınları kayıp başvurusunda bulunmuş, yapılan başvuru üzerine bölgeye jandarma, AFAD, AKUT, itfaiye, Dorlion Arama Kurtarma (DAK), Odunpazarı Belediyesi Arama Kurtarma Ekibi (OBAK), Eskişehir İz Arama Kurtarma Derneği ve Fırtına Arama Kurtara Derneği ekipleri sevk edilmişti. 

Yaklaşık 50 kişilik arama kurtarma ekipleri, ilçedeki arazi üzerinde çalışmalarını arttırırken, 75 yaşındaki kadının cansız bedenine ulaşıldı. 

10 gün önce kaybolan Arife Sasa’nın cesedi baraj gölünde bulundu - 2. Resim

CANSIZ BEDENİ BARAJ GÖLÜNDE BULUNDU

Günlerdir aranan 75 yaşındaki Alzheimer hastası Arife Sasa'ya ait olduğu belirtilen ceset, Suleler mahallesindeki bir baraj gölü içinde bulunduğu bildirildi.

Düzenleyen:  - Yaşam
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...