Anne babasını öldüren, 3 kişiyi yaralayan caniye son sözü soruldu! Tek kelime etmedi

Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:
Anne babasını öldüren, 3 kişiyi yaralayan caniye son sözü soruldu! Tek kelime etmedi
Tekirdağ, Cinayet, Bıçaklama, Ağırlaştırılmış Müebbet Hapis, Aile İçi Şiddet, Mahkeme, Haber
3. Sayfa Haberleri  / Anadolu Ajansı

Tekirdağ'da anne ve babasını bıçakla öldüren; amcası, yengesi ve dedesini yaralayan A.Ç. 2 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Son sözü sorulan sanık söyleyecek bir şeyi olmadığını söyledi.

Tekirdağ 3. Ağır Ceza Mahkemesi’ndeki duruşmaya, tutuklu sanık A.Ç, (17) Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) ile bağlandı.

Duruşmada, sanığın bıçakla yaraladığı dedesi C.Ç, amcası G.Ç. ve yengesi F.Ç. ile avukatları hazır bulundu.

2 KEZ AĞIRLAŞTIRILMIŞ MÜEBBET VERİLDİ

Karar öncesi son sözü sorulan A.Ç. söyleyecek bir şeyi olmadığını ifade etti.

Mahkeme heyeti, sanığın "kasten öldürme" suçundan 2 kez ağırlaştırılmış müebbet; dedesi, amcası ve yengesini "kasten öldürmeye teşebbüs" suçundan da 27 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırılmasına hükmetti.

Anne babasını öldüren, 3 kişiyi yaralayan caniye son sözü soruldu! Tek kelime etmedi - 1. Resim

NE OLMUŞTU?

11 Kasım 2024'te Muratlı ilçesinde psikolojik rahatsızlığı olduğu öne sürülen A.Ç. Fatih Mahallesi'ndeki evlerinde önce annesi N.Ç. ve babası M.Ç'yi, ardından aynı apartmanda oturan amcası G.Ç, yengesi F.Ç. ve dedesi C.Ç'yi bıçakla yaralamıştı. Anne olay yerinde, baba ise hastanede hayatını kaybetmişti.

Anne babasını öldüren, 3 kişiyi yaralayan caniye son sözü soruldu! Tek kelime etmedi - 2. Resim

Kaynak: Anadolu Ajansı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...