Eyüp Yıldırım kimdir?

Eyüp Yıldırım kimdir?

Biyografi Haberleri

Eyüp Yıldırım kimdir? Eyüp Yıldırım kaç yılında hangi ilde doğdu, hangi okullarda okudu?

Eyüp Yıldırım 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi, Saadet Partisi Sakarya Bölgesi, 1'nci sıradan millet vekili adayıdır.

1972 yılında Boşnak bir ailenin çocuğu olarak Serdivan’da doğdu. Lise öğrenimini Sakarya İmam Hatip Lisesi'nde tamamladı. Erzurum Atatürk Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümünden mezun oldu. Sakarya Üniversitesi Üretim Yönetimi ve Pazarlama bölümünde yüksek lisans yaptı. Milli Gençlik Vakfında yönetici olarak görev aldı. Kurucusu olduğu şirkette 1997'den beri ticari faaliyette bulunmaktadır. 2005 yılında Saadet Partisi il yönetiminde çeşitli kademelerde görev alan Yıldırım, 2008'de Saadet Partisi Adapazarı İlçe Başkanı, 2011 yılında il başkanı oldu. 2009 yerel seçimlerinde Adapazarı Belediye Başkan adayı ve 2014 yerel seçimlerinde Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan adayı oldu. 27. Dönem 1. Sıra milletvekili adayı olan Yıldırım, evli ve üç çocuk babasıdır.
Düzenleyen:  - Biyografi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...