Devrim Aykıl kimdir? Ebru Baki konuğu Devrim Aykıl kaç yaşında, nereli?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Devrim Aykıl kimdir? Ebru Baki konuğu Devrim Aykıl kaç yaşında, nereli?

Biyografi Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Hafta içi her sabah 09.00 ekranlara gelen Para Politika programının sunucu Ebru Baki, programda ekonomist ve yazarları ağırlıyor. 7 Şubat canlı yayın konuğu Devrim Aykıl kimdir? Ebru Baki konuğu Devrim Aykıl kaç yaşında, nereli?

Ebru Baki'nin sunuculuğunu yaptığı Para Politika, Sözcü TV ekranlarında hafta içi her gün sabah 09.00'da izleyicilerle buluşuyor. Bugün (7 Şubat) canlı yayın konuğu Devrim Aykıl ve Deniz Zeyrek oldu. Devrim Aykıl kimdir? Ebru Baki konuğu Devrim Aykıl kaç yaşında, nereli?

DEVRİM AYKIL KİMDİR?

Ekonomist olan Devrim Aykıl, 1972 yılında İstanbul'da doğdu. Orta ve Lise eğitimini Tarsus Amerikan Koleji'de tamamlayan Akyıl, lisans eğitimini Boğaziçi Üniversitesi İşletme bölümünde tamamladı. Üniversite 2. sınıfa devam ederken AOG Türkİnvest'te Singapur Masasu dealerı olarak başladı. Üniversiteyi bitirdikten sonra 90'lı yıllar boyunca İstanbul'da çeşitli kurumlarda üst düzey yöneticilik görevini yerine getirdi. 2000'li yıllarda ABD Boston şehrinde uluslararası para piyasalarında Forex trade alanında çalışarak tecrübe edindi. Ekran önü hayatına üniversite yıllarında özel televizyonlarda Amerikan Futbol maçlarını yorumlamakla başladı. Daha sonra farklı spor programlarında yapımcı ve sunucu olarak devam eden Devrim Aykıl, uzun yıllardır ekonomi ve finans yazarlığı yapıyor. 

Düzenleyen:  - Biyografi
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...