Enver Demirel kimdir, aslen nereli? AK Parti MHP ittifakı Etimesgut Belediye Başkan Adayı Enver Demirel'in Etimesgut vaatleri

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Enver Demirel kimdir, aslen nereli? AK Parti MHP ittifakı Etimesgut Belediye Başkan Adayı Enver Demirel'in Etimesgut vaatleri

Biyografi Haberleri  / Türkiye Gazetesi

AK Parti MHP ittifakı Etimesgut Belediye Başkan Adayı Enver Demirel kimdir? Enver Demirel kaç yaşında, nereli? Enver Demirel’in mevcut mesleği nedir, evli mi? Enver Demirel’in vaatleri nedir? AK Parti Etimesgut Belediye Başkan Adayı Enver Demirel’in hayatı ve biyografisi

AK Parti MHP ittifakı Etimesgut Belediye Başkan Adayı Enver Demirel’in hayatı ve biyografisi araştırılıyor. 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde aday olan Enver Demirel Etimesgutlu mu, kimdir? Enver Demirel nereli, kaç yaşında?

ENVER DEMİREL KİMDİR?

1961’de Ankara’da doğan ve eğitiminin ardından bir süre Serbest Muhasebecilik yapan Demirel’in siyasete ilk adımı Milliyetçi Hareket Partisi ile oldu. 1995-1999 yıllarında Etimesgut İlçe Başkanlığı görevini yaptı. 18 Nisan 1999 tarihinde yapılan Mahalli İdareler Seçimlerinde Etimesgut Belediye Başkanı seçildi ve daha sonra 2004 Mahalli İdareler Seçiminde tekrar aday oldu fakat tekrardan seçilemedi.

2004 yılından itibaren MHP Genel Merkezi ve Ankara İl Başkanlığı kapsamında, mahalli idarelerle ilgili çalışmalar yaptı. 2006 yılında ilçe kongresinde yeniden ilçe başkanlığı görevine getirildikten sonra 29 Mart 2009 tarihinde yapılan Mahalli İdareler Seçimlerinde belediye başkanı seçildi.

30 Mart 2014 seçimlerinde de tekrar belediye başkanı seçildi.

Enver Demirel, evli ve 3 çocuk sahibidir.

ENVER DEMİREL'İN VAATLERİ

Cumhur İttifakımızın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Turgut Altınok'la birlikte AK Parti Etimesgut İlçe Başkanlığı'nı, Atatürk Emekli Konağı üyeleri ve Göksu Mahallesi sakinlerini, 100. Yıl Cumhuriyet Kültür ve Sanat Merkezi Kütüphanemizde gençleri, Ahi Mesut Mahallesi'nde ikamet eden hanımları, Merkez mahallelerini ikamet eden hemşehrilerini ziyaret eden Enver Demirel, ziyaret ettiği yerlerde bahsetmiş olduğu vaatlerde geleceği daha parlak olan bir Etimesgut olacağından bahsetmiştir.

 

 

 

Düzenleyen:  - Biyografi
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...