Süleyman Acar Kimdir? AK Parti Kızılcahamam Belediye Başkan Adayı Süleyman Acar Kızılcahamamlı mı, nereli? Hayatı ve biyografisi

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Süleyman Acar Kimdir? AK Parti Kızılcahamam Belediye Başkan Adayı Süleyman Acar Kızılcahamamlı mı, nereli? Hayatı ve biyografisi

Biyografi Haberleri  / Türkiye Gazetesi

AK Parti Kızılcahamam Belediye Başkan Adayı Süleyman Acar kimdir? Süleyman Acar kaç yaşında, nereli? Süleyman Acar’ın mevcut mesleği nedir, evli mi? Süleyman Acar’ın vaatleri nedir? AK Parti Kızılcahamam Belediye Başkan Adayı Süleyman Acar’ın hayatı ve biyografisi

AK Parti Kızılcahamam Belediye Başkan Adayı Süleyman Acar’ın hayatı ve biyografisi araştırılıyor. 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde aday olan Süleyman Acar Kızılcahamamlı mı, kimdir? Süleyman Acar nereli, kaç yaşında?

SÜLEYMAN ACAR KİMDİR?

1970’de Ankara’nın Kızılcahamam ilçesinde dünyaya gelen Süleyman Acar, ilk ve orta okul öğrenimini Kızılcahamam'da tamamladı. Liseyi Çamlıdere İmam Hatip Lisesi'nde okudu ve Ankara Tevfik İleri İmam Hatip Lisesi'nde devam etti, 1988 yılında mezun oldu. Uludağ Üniversitesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Maliye Bölümü mezunudur. 1994-1999 yıllarında Kızılcahamam Belediyesi'ne ait Kızılcahamam Jeotermal A.Ş. 'de muhasebe müdürü olarak çalıştı. 1999’da kendi Mali Müşavirlik Bürosunu açtı. 2013 yılında Kamu Gözetim Kurumu'ndan Bağımsız Denetçilik unvanı aldı. Mali Müşavir ve Bağımsız Denetçi olarak çalışma hayatına devam eden Acar, 2019 yılı 31 Mart yerel seçimlerinde AKP'den aday olarak seçimi kazandı ve Kızılcahamam Belediye Başkanı oldu.

SÜLEYMAN ACAR'IN VAATLERİ

“Kızılcahamam için gerçek belediyecilik“ ilkesiyle yola çıkarak seçim çalışmalarına başlayan Süleyman Acar, “Daha güzel bir Kızılcahamam için;Çok çalışacağız” demiştir. Bu bağlamda imam hatip liselerini, kaymakamları, Cumhurbaşkanı Özel Kalemini, Kızılcahamam Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünü ve daha birçok yeri ziyaretine eklemiştir.

Gittiği yerlerde vaatlerinden bahseden Süleyman Acar, bir konuşmasında söyle demiştir. “Derdiniz derdim oldu, sevinciniz sevincim. Biz birlikte güldük, birlikte hüzünlendik. Siz bana sahip çıktınız ben size. Bilgeliğinizle kimi zaman yön gösterdiniz, kimi zaman öğüt verdiniz. Aileden bildiniz beni, kocaman bir aile olduk. Dünden bugüne, bugünden yarına her zaman olduğu gibi yine hep birlikte. Hayırlı olsun ziyaretleriniz ve desteklerinizden dolayı şükranlarımı sunuyorum. Aziz Kızılcahamam'ım, Hep birlikte Kızılcahamam'ın altın çağına yürüyoruz.”

Düzenleyen:  - Biyografi
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...