Uğur Demirezen kimdir? AK Parti Bayındır Belediye Başkan Adayı Uğur Demirezen Bayındırlı mı, nereli? Hayatı ve biyografisi

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Uğur Demirezen kimdir? AK Parti Bayındır Belediye Başkan Adayı Uğur Demirezen Bayındırlı mı, nereli? Hayatı ve biyografisi

Biyografi Haberleri  / Türkiye Gazetesi

AK Parti Bayındır Belediye Başkan Adayı Uğur Demirezen kimdir? Uğur Demirezen kaç yaşında, nereli? Uğur Demirezen’in mevcut mesleği nedir, evli mi? Uğur Demirezen’in vaatleri nedir? AK Parti Bayındır Belediye Başkan Adayı Uğur Demirezen’in hayatı ve biyografisi

AK Parti Bayındır Belediye Başkan Adayı Uğur Demirezen’in hayatı ve biyografisi araştırılıyor. 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde aday olan Uğur Demirezen Bayındırlı mı, kimdir? Uğur Demirezen nereli, kaç yaşında?

UĞUR DEMİREZEN KİMDİR?

1974 yılında Bayındır’da doğdu. Uğur Demirezen, ilk, orta ve lise eğitimlerini Bayındır’da tamamladı. Ticaret ile uğraştığı için 2011 ve 2013 yılları arasında Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyeliği ve farklı birçok sivil toplum kuruluşunda görev aldı. 2011 yılında AK Parti yürütme kurulunda görev aldı ve sonrasında 2013 Kasım ayında Bayındır İlçe Başkanı olarak atanmıştır. 30 Kasım 2018 tarihinde İlçe Başkanlığı görevinden istifa ettikten sonra Belediye Başkan Adayı olmuştur. 31 Mart yerel seçimlerinde Bayındır Belediye Başkanı olarak seçildi.

Uğur Demirezen evli ve iki çocuk babasıdır.

UĞUR DEMİREZEN'İN VAATLERİ

“Bayındırımız için Hazırız Kararlıyız...” ilkesiyle yola çıkan ve seçim çalışmaları kapsamında farklı yerlere ziyaretler gerçekleştiren Demirezen; Necati Uza mahallesini, Kızıloba mahallesini, esnafları, Zeytinova mahallesini ve hemşehrilerini ziyaret ederek onlarla sıcak bir şekilde konuşarak seçim zamanı hemşehrilerinin kendisinin yanında olmasını istediğini söyledi.

Uğur Demirezen, daha seçim gelmeden bir imam hatip lisesi ve iki tane de ilkokulun yapılmaya başlanmış olduğunu duyurdu.

Düzenleyen:  - Biyografi
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...