Canlı yayında para için hamile kız arkadaşını öldürdü

Düzenleyen:
Canlı yayında para için hamile kız arkadaşını öldürdü

DÜNYA Haberleri

Rusya'da akıl almaz bir cinayet meydana geldi. Stas Reeflay isimli bir YouTuber, bir izleyicisinin “Kız arkadaşını çamaşırlarıyla balkona kilitlersen 1.000 dolar vereceğim” teklifi üzerine isteneni yaptı.

YouTuber, hamile olan kız arkadaşını hiç düşünmeden, sadece iç çamaşırlarıyla balkona kapattı. Soğuk havada bekleyen kadın birkaç saat içerisinde rahatsızlandı. Durumu fark eden Reeflay, sağlık görevlilerini aradıktan sonra da gayet rahat tavırlarla yayın yapmaya devam etti. Hipotermi geçirdiği belirlenen 28 yaşındaki genç kadın, birkaç saat içerisinde hayatını kaybetti. Kadının bu ölümü canlı yayına da doğrudan yansıdı. Cani adam parasına kavuşurken, kız arkadaşı ve doğmamış bebeklerinin ise katili oldu.

Öte yandan yaşanan olayın ardından pek çok sosyal medya kullanıcısı 'kadınlara yönelik şiddet ve zulüm sahnelerini sorunsuzca gösterdiği' gerekçesiyle YouTube'a da tepki gösterdi.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...