Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Rihanna babasına açtığı davayı geri çekti

Düzenleyen:
Rihanna babasına açtığı davayı geri çekti

DÜNYA Haberleri

Ünlü şarkıcı Rihanna, ticari faaliyetlerinde kendi şöhretinden faydalandığı gerekçesiyle babası Ronald Fenti'ye açtığı davayı geri çektiğini duyurdu.

Ünlü şarkıcı Rihanna (33), ticari faaliyetlerinde kendi şöhretinden faydalandığı gerekçesiyle 2009’da babası Ronald Fenti aleyhinde dava açmış ve dünyayı şaşırtmıştı.

İşletmelerde Fenty ismini kullanma hakkının kendisinde olduğunu belirten Barbadoslu şarkıcı, kurduğu ajansa Fenty Entertaintment adını vererek babasını telif hakkını ihlal etmekle suçlamıştı.

Davanın görülmesine günler kala Rihanna davasını geri çekti.

Haberi veren RadarOnline sitesi, şarkıcıyı bu davranışa, “mahkeme salonunda halka açık bir gösteriden kaçınma" isteğinin sevk ettiğini bildirdi.

Duruşma 22 Eylül’de yapılacaktı. Rihanna’nın ihtilafın halli için babasıyla anlaştığı belirtildi. Şarkıcının Fenty Beauty adında kozmetik ürünleri satan şirketi var.

14 yaşında anne ve babası boşanan Rihanna, davaya rağmen babasıyla yakın ilişkilerini sürdürüyordu. Rihanna, geçen sene koronaya yakalanan babasına solunum cihazı göndermiş ve her gün arayarak sağlık durumunu sormuştu.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...