Tek ısırığı ile 22 insanı öldürüyor! Kral Kobra uykusundan uyandı

Düzenleyen:
Tek ısırığı ile 22 insanı öldürüyor! Kral Kobra uykusundan uyandı

DÜNYA Haberleri

Dünyanın en zehirli ve en korkulan yılanlarından olan Kral Kobra, havaların ısınmasıyla birlikte uykusundan uyandı. Tek ısırığıyla 22 insanı 12 dakikada öldürebilecek zehre sahip olan Kral Kobra, adeta tüm dünyaya korku salıyor.

Yaz aylarının gelmesi ve sıcaklıkların artmasıyla Türkiye’de yılan sayılarında artış yaşandı. Hatta yılanların insanlara karşı saldırıları artmaya başladı. Durum böyle olunca dünyanın çeşitli bölgelerindeki yılanlar ve özellikleri de merak edilmeye başlandı.

ZEHRİ İLE KORKU SALIYOR 

Dünyanın korkulu rüyası olan ve zehri ile korku salan Kral Kobra, havaların ısınmasıyla yuvasından çıktı. Güneydoğu Asya'dan Hindistan'a kadar çok geniş bir yaşam alanına sahip olan kral kobra, Güney Tayland'ın Nakhon Sritamart Dağlarında da sık görülüyor.

Tek ısırığı ile 22 insanı öldürüyor! Kral Kobra uykusundan uyandı

TEK ISIRIĞI İLE 22 İNSANI ÖLDÜREBİLİYOR 

Kral Kobra o kadar güçlü zehre sahip ki tek ısırığıyla 12 dakika içerisinde 22 insanı birden öldürecek zehre sahip. İnsanlar ise bu yılandan kaçacak yer arıyor. 

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...