İstediği hediye gelmeyince kocasını öldürdü!

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
İstediği hediye gelmeyince kocasını öldürdü!

Dünya Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Hindistan'da akıllara durgunluk veren bir cinayet yaşandı. Dünya basınında da gündem olan olayda, Hintli bir kadınqın doğum gününde istediği hediyeyi almayan kocasını öldürdüğü iddia edildi.

Hindistan'da 39. yaş gününe hazırlanan kadın, eşinden kendisini kutlama için Dubai'ye götürmesini istedi. Doğum günü hediyesi de olacak bu kutlama için beklediği cevabı alamayan kadın 6 yıllık kocasını katletti. 

EŞİNİN TEKLİFİNİ REDDEDİNCE ORTALIK KARIŞTI

Pune kentinde yaşanan ilginç olayın detayları da şoke etti. Dünya basınında da geniş yankı uyandıran habere göre, Nikhil Khanna isimli iş adamının eşi Renuka, kocasından doğum günü için kendisini Dubai'ye götürmesini ve pahalı hediyeler almasını istedi.

KONTROLDEN ÇIKAN ÖFKE KATİL ETTİ

6 yıllık eşinin bu teklifini reddeden Khanna ile Renuka arasında tartışma çıktı.

Renuka öfkesine yenilere kocasını yumrukladı. Yumruk darbesi ile ağır kanama geçiren Khanna ise hastanede hayatını kaybetti.

İstediği hediye gelmeyince kocasını öldürdü!

KADIN TUTUKLANDI

Hindistan polisi de olayı doğrularken, cinayet şüphelisi kadın ise tutuklanarak cezaevine gönderildi. Öte yandan inşaat sektöründe çalışan 36 yaşındaki iş insanı Khanna'nın, 38 yaşındaki eşi Renuka ile 6 yıl önce evlendiği ve mutlu oldukları öğrenildi. 

 

Düzenleyen:  - Dünya
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...