Kanada Başbakanı Justin Trudeau'ya protesto şoku! Restoranda yemek yerken neye uğradığına şaşırdı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

DÜNYA Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Savaşın başından bu yana İsrail'i destekleyen Kanada Başbakanı Justin Trudeau'ya tepkiler büyüyor. Daha önce gittiği bir camide yuhalanan Trudeau, bu kez de yemek yediği restoranda protesto edildi. Kanada Başbakanı'nın yaşadığı şaşkınlık kameralara da yansıdı.

İsrai, 7 Ekim'den bu yana Gazze Şeridi'ne aralıksız olarak saldırılar düzenliyor. İşgal güçleri topyekün abluka altına aldıkları Gazze'de sivil ayrımı yapmaksızın hedefine aldığı okul, cami, kilise ve hastaneleri bombalamayı sürdürüyor. Çatışmaların başından bu yana İsrail saldırıları yüzünden çoğu kadın ve çocuklardan oluşan 12 bine yakın sivil katledildi. Kanada Başbakanı Justin Trudeau ise her fırsatta İsrail'e destek verdiklerini dile getirdi. Binlerce Kanadalı günlerce sokaklarda Filistine destek yürüyüşü yaparken dün akşam dikkat çeken bir protesto gerçekleşti.

TRUDEAU'NUN YEMEK YEDİĞİ RESTORANI BASTILAR

Kanada Başbakanı Justin Trudeau, dün akşam saatlerinde Vancouver’daki Vij’s adlı restoranda yemek yediği esnada Filistin'i destekleyen bir grup tarafından protesto edildi.

"ELLERİNİZ KANLI"

Gazze Şeridi’nde ateşkes çağrısında bulunan göstericiler, "Ateşkes hemen şimdi", "Gazze'deki kuşatmaya hemen son verin", “Elleriniz kanlı” ve “Özgür Filistin” sloganları attı.

RESTORANDAKİLERDEN ÖZÜR DİLEDİ

Protestocuların restorana düzenlediği baskının ardından Trudeau, restorandaki diğer müşterilerden özür dileyerek korumaları eşliğinden restorandan ayrıldı. Trudeau’nun aracına binmeden önce bir grup ile fotoğraf çektirdiği görüldü.

BÖLGEYE POLİS YIĞDIRILDI

Protesto nedeniyle bölgeye 100 polis gönderildiği aktarılarak, 2 kişinin polise mukavemetten gözaltına alındığı ifade edildi.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...