İlhan İrem’in bilinmeyen fotoğrafları ortaya çıktı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
İlhan İrem’in bilinmeyen fotoğrafları ortaya çıktı

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

67 yaşında hayatını kaybeden İlhan İrem’in 1979 yılında Sivas’ta Ordu subay evinde çekilmiş fotoğrafları arşivlerinden gün yüzüne çıktı. Fotoğraflar sosyal medyada da büyük ilgi gördü.

Duayen gazeteci Sirer Doğan, geçtiğimiz gün hayatını kaybeden müzisyen ve söz yazarı İlhan İrem‘in kendisinin çektiği askerlik fotoğraflarını paylaştı.

İlhan İrem’in bilinmeyen fotoğrafları ortaya çıktı
Ünlü müzisyen ve söz yazası İlhan İrem’in geçtiğimiz gün vefatı tüm sevenlerini üzdü. Müzik camiasının sevilen isimlerinden olan İrem’in bilinmeyen birçok yönü de vefatıyla anlaşıldı.

Duayen gazeteci Sirer Doğan, İrem’in 1978 yılında Sivas’ta ordu subay evinde askerlik görevini yaptığı döneme ait fotoğrafları paylaştı.

İlhan İrem’in bilinmeyen fotoğrafları ortaya çıktıDoğan tarafından çekilen fotoğraflar yaklaşık yarım asır sonra yeniden gün yüzüne çıktı. İrem, soğuk havası ile meşhur olan 5. Piyade Er Eğitim Tugayında 3 ay eğitim gördükten sonra Sivas Ordu evinde askerlik vazifesini tamamlamıştı.



Düzenleyen:  - EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...