EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ - EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
06 Haziran 2022 - 19:56

Kadın yolcunun fotoğraflarını çeken şahıstan ilginç savunma

İETT otobüsünde seyahat eden kadın yolcunun fotoğraflarını çektiği iddiasıyla gözaltına alınan şüpheli serbest bırakıldı. Şahsın ifadesi pes dedirtti.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ - EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
02 Haziran 2022 - 10:28

‘Yılın En Hızlı Teslimat Markası' ödülünü Vigo aldı

Bu yıl 7’ncisi düzenlenen ‘Şehrin En İyi Markaları Ödül Töreni’nde ‘Yılın En Hızlı Teslimat Yapan Markası’ ödülünün sahibi Vigo oldu.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ - EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
30 Mayıs 2022 - 16:25

Brownie cheesecake tarifi: Ağız sulandıran görüntüsüyle damaklarda taht kuracak! Ölçüsü tam, kıvamı harika

Gündüz kuşağının sevilen programlarından olan ve sunuculuğunu Nursel Ergin’in üstlendiği “Gelinim Mutfakta” programında bugün de kendine güvenen yarışmacılar ekrana geldi. Programda yer alan gelinler brownie cheesecake yaparak hünerlerini sergilerken bu lezzetin tarifi de merak edildi. Peki, brownie cheesecake nasıl yapılır? Bu tarif için gerekli malzemeler neler? İşte tatlı tarifleri listenizde ilk sırada yer alacak, lezzetiyle ağız sulandıran brownie cheesecake tarifi…
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ - EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
26 Mayıs 2022 - 12:08

Deniz Feneri, kurban bedeli belli oldu

Deniz Feneri Derneği, bu yılki kurban organizasyonunu "Kurbanlarınız Yoksulların Bayramı Olsun" sloganıyla Türkiye ile birlikte 30 ülke ve bölgede kurban bağışlarını sahiplerine ulaştıracak.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ - EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
24 Mayıs 2022 - 17:38

Ünlü restoranlara taş çıkartacaksınız! Denemeye değer: Bufalo kanatları hem çok lezzetli hem pratik

Gündüz kuşağının sevilen programlarından olan ve sunuculuğunu Nursel Ergin’in üstlendiği “Gelinim Mutfakta” programında bugün de kendine güvenen yarışmacılar ekrana geldi. Programda yer alan gelinler bufalo yaparak hünerlerini sergilerken bu lezzetin tarifi de merak edildi. Peki, bufolo kanatları nasıl yapılır? Bu tarif için gerekli malzemeler neler? İşte size harika bir fast food akşamı yaşatacak, çıtır çıtır tadıyla bufalo kanatları tarifi…
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ - EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
23 Mayıs 2022 - 21:05

'Bir Gençlik Şöleni’ne Afyonkarahisar’ın Şuhut ilçesinden rekor katılım

Adana'da, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla organize edilen Bir Gençlik Şöleni’ne Afyonkarahisar’ın Şuhut ilçesinden de rekor katılım sağlandı.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ - EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
23 Mayıs 2022 - 18:43

İstanbul'da öğrenci abonmanlarına yapılan zam geri çekildi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi'nin 6 Nisan'daki toplantısında toplu taşımaya yapılan yüzde 40'lık zammın öğrencilerle ilgili kısmı, AK Parti ve MHP’li meclis üyelerinin oylarıyla geri çekildi.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ - EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
23 Mayıs 2022 - 17:27

Patlıcan ve tahinle yapılan nefis bir meze: ‘Mütebbel’ birçok yemeğin yanına yakışıyor

Gündüz kuşağının sevilen programlarından olan ve sunuculuğunu Nursel Ergin’in üstlendiği “Gelinim Mutfakta” yeni bölümüyle ekrana geldi. Programda hazırlanan mütebbel tarifi merak edildi. Peki, mütebbel nasıl yapılır? Mütebbel nasıl hazırlanır? İşte Lübnan mutfağına ait bir meze olan mütebbel tarifi…
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ - EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
23 Mayıs 2022 - 15:26

Kargo ve lojistik zirvesi 25 Mayıs'ta başlayacak

Son bir yılda 10 milyar TL’nin üzerinde yatırım gerçekleştiren kargo ve lojistik sektörü, 25 Mayıs'ta düzenlenecek kargo ve lojistik zirvesinde kamu yöneticileri ve hizmet sağlayıcı firmalar ile bir araya gelecek.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ - EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
23 Mayıs 2022 - 14:32

Hem göze hem de damağa hitap ediyor: Farklı tarif arayanlar için ‘etli mütebbel’

Gündüz kuşağının sevilen programlarından olan ve sunuculuğunu Nursel Ergin’in üstlendiği “Gelinim Mutfakta” programında bugün de kendine güvenen yarışmacılar ekrana geldi. Programda yer alan gelinler etli mütebbel yaparak hünerlerini sergilerken bu lezzetin tarifi de merak edildi. Peki, etli mütebbel nasıl yapılır? Bu tarif için gerekli malzemeler neler? İşte yöresel bir lezzet olan etli mütebbel tarifi…
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ - EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
21 Mayıs 2022 - 16:54

Yaz aylarında hafif tatlı arayanlara: Çilek jöleli kup tarifi

Gündüz kuşağının sevilen programlarından olan ve sunuculuğunu Arda Türkmen’in üstlendiği “Arda’nın Mutfağı” adlı programında ünlü şef bugün de birbirinden lezzetli yemekler hazırladı. Programda yer alan tarifler ekran başındakilerin ağzını sulandırırken bu lezzetlerin tarifleri de merak edildi. Bu tariflerden biri olan çilek jöleli milföy kupun hazırlanışı da internette en çok aranan tarifler arasında yer aldı. Peki, çiçek jöleli kup nasıl yapılır? Bu tarif için gerekli malzemeler neler? İşte hem hafif hem de çok lezzetli olan çilek jöleli kup tarifi…
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ - EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
20 Mayıs 2022 - 14:17

Kiğılı’ya 'Yılın Uluslararası Giyim Markası' ve 'Yaşam Boyu Başarı Ödülü'

Erkek giyiminin köklü markası Kiğılı, Türkiye Marka Zirvesi kapsamında gerçekleştirilen 6. Türkiye Altın Marka Ödülleri’nde halk oylamasıyla “Yılın Uluslararası Giyim Markası” ödülünü kazandı. Tören kapsamında Kiğılı Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kiğılı ise “Yaşam Boyu Başarı Ödülü”ne layık görüldü. Ödülleri, Kiğılı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hilal Suerdem aldı.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ - EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
17 Mayıs 2022 - 15:09

Bir daha hazırını almayacaksınız: Ev yapımı kıymalı kır pidesinin lezzeti damakta kalıyor

Gündüz kuşağının sevilen programlarından olan ve sunuculuğunu Kadir Ezildi’nin üstlendiği “En Hamarat Benim” programında bugün de kendine güvenen yarışmacılar ekrana geldi. Günün yarışmacısının menüsünde yer alan ‘kıymalı kır pidesi’ internette en çok arananlar listesine girdi, kıymalı kır pidesinin tarifi merak edildi. İşte ev yapımını yiyince bir daha hazırını almak istemeyeceğiniz kıymalı kır pidesi için malzemeler ve yapılış aşamaları...
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ - EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
17 Mayıs 2022 - 12:35

Hem görüntüsü hem lezzeti enfes: Soteli çanak tarifi tadıyla büyülüyor

Gündüz kuşağının sevilen programlarından olan ve sunuculuğunu Nursel Ergin’in üstlendiği “Gelinim Mutfakta” programında bugün de kendine güvenen yarışmacılar ekrana geldi. Programda yer alan gelinler soteli çanak yaparak hünerlerini sergilerken bu lezzetin tarifi de merak edildi. Peki, soteli çanak nasıl yapılır? Bu tarif için gerekli malzemeler neler? İşte leziz mi leziz bir tat olan soteli çanak tarifi…
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ - EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
16 Mayıs 2022 - 19:40

Fransa Başbakanı Jean Castex istifa etti

Fransa’da Cumhurbaşkanlığı seçiminin ardından Başbakan Jean Castex, Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron’a istifasını sundu. Yerine geçecek isim de belli oldu.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ - EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
08 Mayıs 2022 - 21:08

Iğdır'da feci iş kazası, bir işçi canından oldu

Iğdır'da bir inşaatta çalışan işçi dengesini kaybederek 3. kattan düştü. Talihsiz adam kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ - EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
07 Mayıs 2022 - 11:43

60 yaşındaki adamın acı sonu

Samsun'da bir kişi evinin 3. katındaki çatı çıkış boşluğunda asılı halde ölü bulundu.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ - EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
01 Mayıs 2022 - 23:46

Hepsiburada’dan 10.000 Çocuğu Gülümseten Proje; “Bir Gülüş Yeter”

Hepsiburada’nın ‘Bir Gülüş Yeter’ projesi, Ramazan Bayramı’yla beraber 34 ilde tam 10 bin çocuğa ulaşıyor. Toplam 47 okuldaki 10 bin çocuk, Hepsiburada’nın hediyeleriyle çifte bayram yaşıyor.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ - EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
01 Mayıs 2022 - 07:16

Eve dönüş için fon sağlanacak

Göç Komisyonu Başkanı Atay Uslu, gönüllü gidişler için uluslararası fonları harekete geçirdiklerini belirterek “Yol ücreti, evlerinin onarımı dâhil dönüş desteği verilecek. Savaş biterse, BM Suriye’nin tamamını güvenli bölge ilan ederse, o zaman bu kişilerin sığınmacı statüsü ortadan kalkar” dedi.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ - EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
28 Nisan 2022 - 18:39

Türkiye'nin en kapsamlı 'deniz canlıları' kaynağı okuyucu ile buluştu

Türkiye’nin deniz canlılarına yönelik en kapsamlı kaynağı olan Akdeniz’den Ege’ye Karadeniz’den Marmara’ya, 232 tür ve 600’ün üzerinde fotoğrafın yer aldığı “Deniz Canlıları” kitabı çıktı.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ - EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
27 Nisan 2022 - 18:03

Onkoloji Hastanesi'nde bayram sevinci

Erciyes Organ Nakli Vakfı, Ramazan Bayramı öncesi Tıp Fakültesi Onkoloji ve Nefroloji Hastanesi’nde tedavi gören çocuklar için etkinlik düzenledi.
Başa Dön Sona Git