Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Malatya Turgut Özal Üniversitesi 16 öğretim görevlisi alacak! İşte başvuru detayları

Düzenleyen:
Malatya Turgut Özal Üniversitesi 16 öğretim görevlisi alacak! İşte başvuru detayları

EĞİTİM Haberleri

Malatya Turgut Özal Üniversitesi Akçadağ, Arapgir, Battalgazi, Doğanşehir Vahap Küçük, Hekimhan Mehmet Emin Sungur, Yeşilyurt meslek yüksek okullarına öğretim görevlisi alınacak. Başvurular 2 Mayıs’ta sona erecek. İşte başvuru detayları…

Malatya Turgut Özal Üniversitesi meslek yüksekokullarının Ulaştırma Hizmetleri Bölümü, Bilgisayar Teknolojileri Bölümü, El Sanatları Bölümü, Elektrik ve Enerji Bölümü, Mimarlık ve Şehir Planlama Bölümü, Park ve Bahçe Bitkileri Bölümü, Mülkiyet Koruma ve Güvenlik Bölümü, Tasarım Bölümü, Tekstil, Giyim, Ayakkabı ve Deri bölümlerine 16 öğretim görevlisi alınacak. İşte ilan ile ilgili  tüm detaylar…

GENEL ŞARTLAR

1- 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. maddesinde belirtilen şartları taşımak,

2-ALES’ten en az 70 puan almış olmak (geçerlilik süresi 5 yıldır), merkezi sınav muafiyetinden yararlanmayı talep edenlerin ön değerlendirme ve nihai değerlendirme aşamalarında ALES puanı 70 olarak kabul edilir.

3- Öğretim görevlisi kadrosuna başvuracak adaylarda en az tezli yüksek lisans derecesine sahip olmak,

4-Meslek yüksekokullarının Yükseköğretim Kurulu tarafından belirlenen uzmanlık alanlarına atanacak olanlarda en az tezli yüksek lisans derecesine sahip olmak ya da lisans mezunu olup belgelendirmek kaydıyla alanında en az iki yıl tecrübe sahibi olmak şartları aranır.

TÜM DETAYLAR İÇİN TIKLAYIN 

 

Düzenleyen:  - EĞİTİM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...