Öğretmene teşekkür telefonu

Öğretmene teşekkür  telefonu

EĞİTİM Haberleri

Millî Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Muğla’da görev yaptığı okulundaki sıraların bakımı için yüksek fiyat istenince tatil yapmak yerine 430 sırayı onarıp zımparalayarak kullanıma hazır hâle getiren beden eğitimi öğretmeni Osman Yılmaz’ı telefonla arayarak teşekkür etti.

Selçuk’un fedakâr öğretmeni aradığı anlar cep telefonu ile kaydedildi. Görüntülerde Bakan Selçuk ile beden eğitimi öğretmeni Yılmaz arasındaki samimi diyalog dikkat çekti.
Öte yandan Selçuk, Ankara’da 2023 Eğitim Vizyonu’nun en önemli hedeflerinden “e-Portfolyo” projesinin detaylarını anlattı. Selçuk “Çocuklarımızın izlenmesi, değerlendirilmesi, geliştirilmesi ve yönlendirilmesi amacıyla her çocuk için bir e-Portfolyo oluşturduk. Bu hizmet çocuklarımızın eğitim yaşamları boyunca farklı alanlarda yapmış olduğu çalışmalara ulaşmamıza ve çalışmaları değerlendirmemize süreklilik sağlayan bir imkân tanıyacaktır. e-Portfolyo, bütün öğretim kademeleri düzeyinde çocukların kendini tanıyarak kariyer profili oluşturmasına yardımcı olacak” dedi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...