Hatay’da yarın okullar tatil mi? 6 Şubat 2024 Salı günü Hatay’da okullar tatil mi, okul var mı yok mu?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Hatay’da yarın okullar tatil mi? 6 Şubat 2024 Salı günü Hatay’da okullar tatil mi, okul var mı yok mu?

Eğitim Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Hatay’da yarın okullar tatil mi 6 Şubat? | 6 Şubat depreminin yıldönümü dolayısıyla deprem bölgesinde bazı illerde okulların tatil edilebileceği konuşuluyordu. Konu ile ilgili Hatay Valiliği açıklama yaptı. Hatay Valiliği okullar tatil mi açıklaması merak ediliyordu. Peki, Yarın Hatay’da okullar tatil mi, okul var mı yok mu? İşte deprem nedeniyle Hatay’da okul tatil mi sorunun cevabı ve detaylar…

Hatay’da yarın okullar tatil mi? Hatay Valiliği okulların tatil olup olmama durumu ile ilgili açıklama yaptı. Hatay Valiliği okullar tatil mi açıklaması merak ediliyordu. Peki, Yarın Hatay’da okullar tatil mi, okul var mı yok mu? İşte deprem nedeniyle Hatay’da okul tatil mi sorunun cevabı…

6 ŞUBAT HATAY’DA YARIN OKULLAR TATİL Mİ?

6 Şubat depremlerinin yıl dönümü nedeniyle Hatay'da yarın eğitim ve öğretime 1 gün ara verildi. Konu ile ilgili Hatay Valiliği açıklaması şu şekildedir:

“06 Şubat 2023 tarihinde Ülkemizde yaşanan ve 11 ilimizi etkileyen asırların felaketinin yıl dönümü nedeniyle ilimiz genelinde 06 Şubat 2024 Salı günü eğitim-öğretime 1 gün süreyle ara verilmiştir.

Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur.”

HATAY’DA SALI GÜNÜ OKULLAR TATİL Mİ?

Buna göre Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki iki büyük depremin en çok yıkıma neden olduğu Hatay'da, afetin birinci yıl dönümü nedeniyle eğitim ve öğretime 1 günlük ara verildi.

DEPREM KAÇ KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ?

Öte yandan Kahramanmaraş'ın yanı sıra Hatay, Osmaniye, Adıyaman, Diyarbakır, Şanlıurfa, Gaziantep, Kilis, Adana, Malatya ve Elazığ'ı vuran asrın felaketinde 53 bin 537 kişi hayatını kaybetti, 107 bin 213 kişi yaralandı.

Hatay’da yarın okullar tatil mi? 6 Şubat 2024 Salı günü Hatay’da okullar tatil mi, okul var mı yok mu?

Düzenleyen:  - Eğitim
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...