YARIN OKUL VAR MI, YOK MU? Perşembe günü okullar tatil mi? 11 Ocak Valilik açıklamlaları!

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
YARIN OKUL VAR MI, YOK MU? Perşembe günü okullar tatil mi? 11 Ocak Valilik açıklamlaları!

Eğitim Haberleri  / Türkiye Gazetesi

10 Ocak günü Türkiye'de hakim olan soğuk hava ve kar yağışı nedeniyle bazı illerde okullar tatil edilmişti. Öğrencilerin gündeminde ise yarın okulların tatil olup olmadığı yer aldı. Peki, Perşembe günü okullar tatil mi? Valilik açıklaması yapıldı mı?

Türkiye'de hakim olan kar yağışından sonra bazı illerde okullarda eğitime 1 gün ara verildi. Öğrencilerin ve velilerin merak ettikleri arasında Perşembe günü okullar tatil mi? Yarın okul var mı, yok mu? soruları yer aldı. Detaylar haberimizde yer alıyor.

11 OCAK PERŞEMBE YARIN OKULLAR TATİL Mİ?

10 Ocak günü birçok ilde okullara ara verildi. 11 Ocak Perşembe günü için henüz bir açıklama gelmedi. Valilik açıklaması gelmesinin ardından detaylara haberimizde ulaşabilirsiniz. 

10 OCAK OKULLAR TATİL Mİ?

10 Ocak Çarşamba günü bazı illerde okullar tatil edildi. 

Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Tekirdağ'da hakim olan soğuk hava ve kar yağışının ardından Süleymanpaşa, Malkara, Muratlı, Ergene ve Hayrabolu'da eğitime bir gün ara verdi. 

Çanakkale'de ise Lapseki, Biga, Yenice, Çan ve Gelibolu ilçelerinde dün öğleden sonrası taşımalı eğitim öğrencileri için okulların tatil edildiği açıklamıştı. 

YARIN HAVA NASIL OLACAK?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre 11 Ocak günü hava durumu şöyle olacak:

YARIN OKUL VAR MI, YOK MU? Perşembe günü okullar tatil mi? 11 Ocak Valilik açıklamlaları!

Düzenleyen:  - Eğitim
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...