Vodafone Türkiye'nin kârı 1.1 milyar TL

Vodafone Türkiye'nin kârı 1.1 milyar TL

Ekonomi Haberleri

20 milyon aboneye ulaşan şirket, gelirlerini yüzde 17 artırarak bütün zamanların en yüksek seviyesi olan 6.4 milyar liraya çıkardı.

Vodafone Türkiye, 2013 - 2014 mali yılına ait finansal sonuçlarını açıkladı. Şirket, gelirlerini yüzde 17 artırarak bütün zamanların en yüksek seviyesi olan 6.4 milyar liraya çıkardı. Şirketin kârı ise yüzde 27 artış ile 1.1 milyar liraya ulaştı. Vodafone Türkiye'nin mobil gelirlere göre pazar payı da yüzde 33.4 olarak gerçekleşti. Vodafone Red ve devreden tarifeler gibi yeniliklerle öne çıkan şirket, abone sayısını da 20 milyon kişiye taşıdı. "İşOrtağım" platformu ve "Toplam İletişim Hizmetleri Stratejisi" ile kurumsal segmentteki büyümesini de sürdüren şirket, bu alandaki gelirlerini bir önceki yıla göre yüzde 18 artırdı. Vodafone Türkiye, bir önceki seneye göre veri gelirlerini de yüzde 55 artırarak, bu alanda sektördeki en büyük "yıllık artışı" gerçekleştirdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...