Vodafone cepten dizi film izletecek

Düzenleyen:
Vodafone cepten dizi film izletecek

Ekonomi Haberleri

Doğuş Grubu’nun online tele-vizyon platformu Puhutv ile iş birliğine giden Vodafone, Türkiye’nin ilk online dizisi “Fi”yi cepten izletecek.

Ekonomi Servisi - İş birliği kapsamında Vodafone Red aboneleri 31 Mart itibariyle Puhutv’de yayınlanmaya başlayacak olan diziyi 6 ay boyunca ücretsiz olarak izleyebilecek. Mevcut müşterilerin ise bu imkândan bir ay boyunca ücretsiz olarak yararlanabileceğini dile getiren Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy, “BTK’nın açıkladığı son verilere göre, 4.5G abonelerinin data kullanımı aylık 5,4 GB olarak gerçekleşti. Cepten aylık video izleme oranı ise 16 saate ulaştı. Biz de Vodafone olarak, dünyanın önde gelen içerik sağlayıcılarıyla iş birlikleri gerçekleştiriyoruz. Bu kapsamda, dünyanın en iyi içerik sağlayıcıları ile yaptığımız iş birliklerine bir yenisini daha ekleyerek Türkiye’nin ilk online ücretsiz dizisi ‘Fi’nin ana sponsoru olduk” dedi. Aksoy, bugüne kadar yaptıkları iş birlikleriyle de abonelere yılda 750 liralık fayda sağladıklarını kaydetti. Doğuş Yayın Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erman Yerdelen ise Fi’nin ilk üç bölümünün hazır olduğunu belirterek, korsana yayına izin vermeyeceklerini söyledi. Yerdelen “Puhutv amatör dâhil bütün yapımlara açık bir platform. Ancak burada yayınlanan yapımların korsan şekilde yayınlanmasına izin vermeyeceğiz. Bunun için gerekli tedbirleri aldık. Bazı kanuni düzenlemelere de ihtiyaç var. Bakanlıklarla görüşüyoruz” diye konuştu. 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...