Yurt dışında lojistik merkezi için yeni adım

Yurt dışında lojistik merkezi için yeni adım

EKONOMİ Haberleri

İhracatın sürdürülebilirliğinin sağlanması ve maliyetlerin azaltılması için hedeflenen yurt dışı lojistik merkezlerin hayata geçirilmesi için adım atıldı.

Osman Çobanoğlu ANKARA

Çeşitli ülkelerde kurulacak lojistik merkezler için hangi sektörlerden ağırlıklı olarak talep geleceği, bu merkezlerde çalışmak isteyen firmaların sayısı, talep edilen hizmet türleri ve alanın büyüklüğü gibi konuları netleştirmek için üreticilerle temas kuruldu. Bugün firmalardan geri dönüşlerin tamamlanması ve gelen bilgilere göre önümüzdeki dönemde yurt dışı lojistik merkezlerle ilgili atılması gereken adımların belirlenmesi bekleniyor. E-İhracat’ta hızlı teslim yapılabilmesi ve iade maliyetlerinin azaltılması amacıyla yurtdışında tedarik üslerinin kurulmasının destekleneceği E-İhracat Stratejisi ve Eylem Planı’nda yer almıştı.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...