Ukraynalılar geliyor

Ukraynalılar geliyor

EKONOMİ Haberleri

Covid-19 sebebiyle sıkı tedbirlerin alındığı Antalya, Türkiye ile Ukrayna arasında karşılıklı uçuşların başlayacağı 1 Temmuz itibarıyla bu ülkeden gelecek turistlere de ev sahipliği yapacak.

Ukrayna'nın Antalya Konsolosu Viacheslav Khomenko “Güneş, deniz, Türk milletinin misafirperverliği ve her şey dâhil konsepti sayesinde yıldan yıla gelen Ukranyalı turist sayısı artıyor. Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, bu sezonun hazırlığını tanıttı. Otel organizasyonlarındaki güvenlik tedbirleri; plajlar, oteller ve tarihî yerlerde turistlerin uyması gereken kurallar gösterildi. Türkiye birçok adım attı, turistlerin de dikkatli olması lazım” dedi. Antalya'ya geçen sene en çok turist gönderen ülkeler arasında 5,6 milyon ile Rusya birinci, 2,7 milyon ile Almanya ikinci ve 804 bin turist ile Ukrayna üçüncü sırada yer aldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...