Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Yangın yardımlarına bedava kargo çağrısı

Yangın yardımlarına bedava kargo çağrısı

EKONOMİ Haberleri

Orman yangınlarının evleri ve iş yerlerini de kül ettiği acı süreçte, afet bölgesine yardımlar artarak devam ediyor.

Gıda ve içecekten ev eşyasına varan çok çeşitli yardım malzemeleri için birçok kurum ve kuruluşla birlikte, vatandaşlar da seferber oldu. Sosyal medyada her kesimden “yardım kargolarının ücretsiz taşınması” için, sektörde faaliyet gösteren firmalara çağrı yapıldı. Özellikle bireysel yardımların ihtiyaç sahiplerine ulaşabilmesi ve mevcut yardımların katlanarak artması için “ücretsiz taşımacılık” faaliyetlerinin büyük katkı sağlayacağı belirtiliyor.

Yapılan son yardımlara bakıldığında;
¥ TÜGİAD Genel Başkanı Nilüfer Çevikel, yangınların sürdüğü afet bölgesine 3 tır içme suyu gönderdiklerini, 10 gün sonra zarar gören köylerin yeniden yapılanması için sahada olacaklarını ve “TÜGİAD Ormanı” için çalışmalara başladıklarını söyledi.
¥ Sabancı Holding 1 milyon adet, İşbir Holding de 1.968 adet fidan bağışında bulundu.
¥ AB Grup Holding, Bodrum’da yangından etkilenen vatandaşlara destek olduğunu duyurdu. Yönetim Kurulu Başkanı Muhsin Bayrak “Teknelerimiz yardım isteyen vatandaşlarımızın tahliyelerine destek oluyor. Orman yangınında çalışan kahramanlara da yardım ulaştırıyor. Yangın sonrası toplam 20 bin fidan dikeceğiz” dedi.
¥ Türkiye Metal Sanayicileri Sendikası da 257 üyesi adına 257 bin fidan dikeceğini duyurdu.


 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...