Turizmde sapma yok

Turizmde sapma yok

EKONOMİ Haberleri

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, el birliğiyle yeni bir Marmaris hikâyesi yazıp bunu hızlı şekilde hayata geçireceklerini belirterek "Bu seneki 25 milyon turist ve 20 milyar dolar gelir hedefimizde bir değişiklik yok" dedi.

Marmaris'te turizm sektörü temsilcileriyle yaptığı toplantının ardından açıklamalarda bulunan Ersoy, şöyle devam etti: Önemli olan, yaşanmışlıklardan ders çıkarmak ve bunların daha iyi bir şekilde sonuçlanmasını sağlamak. Bizi sevindiren, herkes çok gayretliydi. El birliğiyle yangına müdahale ettik. Şimdi önceliğimiz buralara doğal zenginliklerini, ormanlarını, yeşilini tekrar kazandırmak. Temmuz sonu itibarıyla hem yabancı hem de yurt dışı yerleşik Türk toplamıyla, 12-12,5 milyon arası ziyaretçi rakamını yakalamış olacağız. Önümüzde önemli bir ağustos ve eylül ayları var. Başarılı şekilde atlatabilirsek, bu yıl için koyduğumuz turist ve gelir hedefini de yakalarız" diye konuştu.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...