Dolarda yükseliş sürüyor! Dolar bugün ne kadar? Dolar düştü mü, yükseldi mi? 17 Mayıs 2022 1 dolar kuru ne kadar?

Düzenleyen:
Dolarda yükseliş sürüyor! Dolar bugün ne kadar? Dolar düştü mü, yükseldi mi? 17 Mayıs 2022 1 dolar kuru ne kadar?

EKONOMİ Haberleri

Döviz fiyatlarındaki hareketlilik vatandaşların gündeminde. Haftaya yükselişle başlayan Dolar/TL haftanın ikinci gününde de yükselişini sürdürüyor. Dolar/TL güne 15,70 ‘ün üzerinde başladı. Peki 1 dolar ne kadar? Dolar düştü mü, yükseldi mi? Euro ne kadar, kaç TL? İşte 17 Mayıs 2022 güncel döviz kurları…

ABD Merkez Bankası’nın (FED) Mart ayından itibaren faiz artırımına gitmesi doları küresel çapta güçlenmesine neden oldu. Dolardaki yükseliş ise vatandaşların merak ettiği konular arasına girmiş durumda. Peki bugün dolar kaç TL? Dolar düştü mü, yükseldi mi? İşte döviz kurundaki son durum… 

1 DOLAR NE KADAR? 

Dolar/TL haftanın ikinci işlem gününe 15.54’ün üzerinde başladı. Kur şu dakikalarda primli bir seyir izleyerek 15.70 liradan işlem görüyor. Dolar/TL’de gün içerisinde en düşük 15.53, en yüksek ise 15.70 seviyeleri görüldü. Euro ise aynı dakikalarda 16.48 lira ile yükseliş kaydediyor.

20 YILIN ZİRVESİNDEN DÖNDÜ 

Dolar endeksi geçtiğimiz hafta cuma günü 105.005’i aşarak 20 yılın en yüksek seviyesine çıkmıştı. Bu gelişme sonrası aşağı yönlü bir seyir izleyen dolar endeksi bugün 103.938’e kadar geriledi. Böylelikle endeks 20 yılın zirvesinden dönmüş oldu. 

Düzenleyen:  - EKONOMİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...