Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Borçlarını yapılandıran vatandaşlar dikkat! Ödeme süresi bugün son buluyor

Borçlarını yapılandıran vatandaşlar dikkat! Ödeme süresi bugün son buluyor
Fotoğraf Başlığı Borçlarini yapilandiran vatandaslar dikkat! Ödeme süresi bugün son buluyor

Sosyal Güvenlik Kurumu kapsamında borçlarını yapılandıran vatandaşlar için bugün kritik gün. Yapılandırılan borçlar ile sigorta primi borçları için son ödemenin bugün gerçekleştirilmesi gerekiyor.

Kaydet
a- | +A

Borç yapılandırmasının ödeme süresi bugün son buluyor. Vergi borçları, motorlu taşıtlar ve gelir vergisinin 2'nci taksit ödemeleri ise yarın son bulacak.

TRT Haber'de yer alan habere göre, Cumhuriyet tarihinin en kapsamlı borç yapılandırmasının 1'inci ve 2'nci taksit ödemeleri için son gün 31 Temmuz'du. Ancak ödeme süresi uzatıldı. SGK kapsamında yapılandırılan borçlar ve sigorta primi borçlarının son ödeme tarihi 3 Ağustos olarak belirlendi. Ödemelerin bugün 23:59'a kadar yapılması gerekiyor.

BAKMADAN GEÇME
Vergi, para cezası, MTV... Borç yapılandırmasında ilk taksit için son gün
HABER

Vergi, para cezası, MTV... Borç yapılandırmasında ilk taksit için son gün

Vergi borçları için son gün yarın Yapılandırma Kanunu kapsamındaki vergi borçlarının peşin 1'inci ve 2'inci taksitlerinin ödemeleri için ise son gün yarın. İlk taksit ödeme süresi uzatıldığından birinci ve ikinci taksitlerin birlikte ödenmesi gerekiyor. Yapılandırmadan sağlanan ceza indiriminden yararlanmak için de ödemelerin aksatılmaması şart. Motorlu Taşıtlar ve gelir vergisi için de son ödeme günü yarın.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Kaynak: TRT Haber

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Ekonomi
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.