Emeklilerin beklediği gün geldi! İkramiyeler hesaplara yatırılmaya başlandı

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Emeklilerin beklediği gün geldi! İkramiyeler hesaplara yatırılmaya başlandı

Ekonomi Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Seçim öncesi emekli ikramiyeleri 2 bin liradan 3 bin liraya çıkarılmıştı. Milyonların beklediği ödemeler bugün yapılmaya başlandı. Yaklaşık 16 milyon emeklinin ikramiye ödemeleri 5 Nisan'a kadar hesaplarda olacak.

Seçim öncesi emekli ikramiyelerine yüzde 50 zam yapılmıştı. Böylece 2 bin liralık bayram ikramiyeleri 3 bin liraya çıkarılmıştı. Yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi 3 bin liralık ikramiye ödemesi hesaplara yatırılmaya başlandı. Milyonları ilgilendiren ödemeler 5 Nisan tarihine kadar tamamlanacak.

KİM NE ZAMAN ALACAK?

SGK'den yapılan açıklamaya göre, SSK kapsamında gelir ve aylık alanlardan maaş ödeme günü ayın 17 ve 18'i olanların bayram ikramiyeleri hesaplarına yatırıldı.

Maaş ödeme günü ayın 19, 20, 21 ve 22'si olanlara yarın, 23, 24, 25 ve 26'sı olanlara ise 4 Nisan'da ikramiyeleri ödenecek.

BAĞ-KUR'LULAR 5 NİSAN'DA ALACAK 

Bağ-Kur kapsamında gelir ve aylık alanların tamamına 5 Nisan'da ödeme yapılacak.

Emekli Sandığı kapsamında gelir ve aylık alanlardan maaş ödeme günü ayın 1 ve 2'si olanlara da bayram ikramiyeleri ödenmeye başlandı.

Maaş ödeme günü 3, 4 ve 5'i olanlara ise 3 ile 5 Nisan arasında ikramiyeleri ödenecek.

Düzenleyen:  - Ekonomi
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...