MAAŞ ZAM FARKI || Emekli maaş zam farkları ne zaman yatacak? Emeklinin maaş zammı farkı ne zaman verilecek?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
MAAŞ ZAM FARKI || Emekli maaş zam farkları ne zaman yatacak? Emeklinin maaş zammı farkı ne zaman verilecek?

Ekonomi Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Milyonlarca vatandaşı sevindiren ek zam haberi geçtiğimiz günlerde gelmişti. Emeklilerin gündeminde ise maaş zam farkının ne zaman hesaplara geçeceği yer aldı. Emekli maaş zam farkları ne zaman yatacak? Emeklinin maaş zammı farkı ne zaman verilecek? sorularının yanıtı ise haberimizde yer almaktadır. İşte maaş zam farkının hesaplara geçeceği tarih!

Emekliye ek zam haberi Türkiye'nin gündeminde yer almıştı. En çok merak edilenler arasında ise Emekli maaş zam farkları ne zaman yatacak? Emeklinin maaş zammı farkı ne zaman verilecek? soruları yer aldı. SSK - Bağ Kur ek zam maaş farkı ödeme takvimi!

EMEKLİ MAAŞ ZAM FARKLARI NE ZAMAN YATACAK?

Emekliye ek zam haberini Bakan Vedat Işıkhan duyurmuştu. Milyonların gündeminde yer alan ek zam maaş farkı yatma tarihi ise merak ediliyor. Işıkhan, maaş zam farkının Resmi Gazete'de yayınlanmasının ardından 1 hafta içerisinde hesaplara geçeceğini söylemişti. Vedat Işıkhan'ın konuya ilişkin ifadeleri şöyle:

"Zam oranları Resmi Gazete’de yayınlandıktan sonra oluşan aylık farkları, yaklaşık bir hafta içerisinde emeklilerimizin hesabına yatmış olacaktır inşallah. Bu vesileyle güçlü iradeleriyle bizlere destek olan Sayın Cumhurbaşkanımıza da ayrıca şükranlarımı sunuyorum."

MAAŞ ZAM FARKI || Emekli maaş zam farkları ne zaman yatacak? Emeklinin maaş zammı farkı ne zaman verilecek?

EMEKLİ EK ZAM RESMİ GAZETE'DE YAYINLANDI MI?

Emekliye ek zam oranının % 49.25'e yükselmesine dair karar TBMM Genel Kurulu'ndan geçerek yasalaşmıştı. Emekliye ek zam henüz Resmi Gazete'de yayınlanmadı. Yayınlanmasının ardından gelişmelere haberimizden ulaşabilirsiniz. 

EMEKLİYE EK ZAM NE KADAR OLDU, YÜZDE KAÇ?

Vedat Işıkhan, SSK ve Bağ-Kur emeklilerine yapılacak zam oranının ocak ayı itibarıyla yüzde 49,25'e yükseltildiğini açıkladı.

Düzenleyen:  - Ekonomi
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...