Trabzonspor: 1 - Fenerbahçe: 1

- Güncelleme:
Trabzonspor: 1 - Fenerbahçe: 1

Futbol Haberleri

Türk futbolunun dev ekibi Trabzonspor ile Fenerbahçe, kozlarını Trabzon'da paylaşmak için sahaya çıktı. Ancak skor ikisini de mutlu etmedi.

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftanın en önemli maçında Trabzonspor sahasında Fenerbahçe'yi konuk ederken mücadele karşılıklı atılan gollerle 1-1 sona erdi. Bu sonuç iki takımın da lider Galatasaray ile arasındaki puan farkının daha da açılmasına neden oldu. nbsp;Süper Final öncesinde zirve yarışıyla arasındaki puan farkını indirmek isteyen Trabzonspor, Cristian'ın 41. dakikada attığı golle 1-0 geriye düşse de yıldız futbolcusu Burak Yılmaz'ın 73. dakikada attığı golle sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrıldı. nbsp; nbsp;

MAÇ ANALİZ İÇİN TIKLAYIN


STAT: Hüseyin Avni Aker
HAKEM: Fırat Aydınus

TRABZONSPOR: Tolga, Serkan, Giray, Mustafa, Celustka, Volkan, Aykut, Colman, Alanzinho, Olcan, Burak
TEKNİK DİREKTÖR: Şenol Güneş

FENERBAHÇE: Volkan, Gökhan, Yobo, Bekir, Ziegler, Mehmet, Cristian, Selçuk, Caner, Alex, Sow
TEKNİK DİREKTÖR: Aykut Kocaman

Dakika 1: Avniaker'de maç Trabzonspor'dan Burak'ın vuruşuyla başladı...

Dakika 4: Trabzonspor Colman ile atakta, nbsp; ceza sahası dışından kaleye sert vurdu ama top kaleci Volkan'da kaldı.

Dakika 6: Fenerbahçe Alex'le ani bir atak geliştirdi. Ceza sahası dışından kaleye sert vurdu ama top üstten az farkla dışarı çıktı.

Dakika 9: Trabzonspor Volkan Şen ile sağ kanattan çok hızlı bir atak şansı ele geçirdi, Fener ceza sahası içine girdi uzak köşeye sert vurdu ama top az farkla dışarı çıktı.

Dakika 11: Trabzonspor Burak'la yeni bir atak denedi. nbsp; Burak Yılmaz kaleye uzaktan şut denedi ama top savunmaya çarparak uzaklaştı.

Dakika 14: Trabzonspor bu kez sağ kanattan atakta. Volkan nbsp; ceza sahası içine ortasını yaptı ama top doğrudan dışarı çıktı.

Dakika 20: Trabzonspor atağında Olcan sağ çaprazdan ceza sahası içine yerden oynadı ama savunmada Bekir topu uzaklaştırdı.

Dakika 22: Fenerbahçe Trabzon cezasahasına kalabalık yükleniyor nbsp; Mehmet Topuz ceza sahası içine uzun oynadı, Alex topu kontrol etmeden kaleye vurdu. Top kalenin üst direğinden 90'lık çıtanın üstünden döndü
Dakika 26: Fenerbahçe atağında Mehmet Topuz ceza sahası dışından kaleye sert vurdu top Sow'a çarparak auta çıktı ama öncesinde hakem Sow için ofsayt kararı verdi.

Dakika 32: Fenerbahçe bir kez daha gole çok yaklaştı. Mehmet Topuz topla ceza sahası içine girdi, kaleci ile karşı karşıya kaldı sert vurdu ve kaleci Tolga topu saha içine çeldi sonrasında Alex dönen topa vurdu ama top üstten dışarı çıktı.

DAKİKA 34: Tribünlerden saha içine protesto amacı ile atılan maddeler dolayısıyla maç hakem tarafından durduruldu

Dakika 38: Saha temizlendi ve hakem Fırat Aydınus'un düdüğüyle maç yeniden başladıı

Dakika 42: CRİSTİAN BARONİ, FENERBAHÇE'NİN İLK GOLÜNÜ ATTI.

Dakika 43: Trabzonspor atağında Celustka sol çaprazdan kaleye sert vurdu ama top dışarı çıktı.
Dakika 44: Bu arada Fenerbahçeli Caner'in seyircilere yaptığı hareket yüzünden sarı kart cezası gördü

İLK YARIYA İLAVE EDİLEN 5 DAKİKADA GOL GELMEDİ, İLK YARI BU SKORLA BİTTİ

İKİNCİ YARI

Fenerbahçe'de ikinci yarıda Caner'in yerine Stoch oyuna girdi

Trabzonspor 2. yarıya iki oyuncu değişikliğiyle girdi Aykut ve Olcan oyundan çıkarken yerlerine Halil Altıntop ve Cech girdi


Dakika 46: İkinci yarı Trabzanspor'un atağıyla başladı. Fenerbahçe savunması Coolman'ın atağını kesti.

Dakika 48: Trabzonspor atağında Volkan Şen sağ çaprazdan kaleye sert vurdu ve top üstten dışarı çıktı.

Dakika 53: Trabzonspor atağında Alanzinho sol çaprazdan kaleye sert vurdu ama top dışarı çıktı.

Dakika 57: Trabzonspor Alanzinho ile atakta kaleye sert vurdu ama top yandan dışarı çıktı.

Dakika 60: Fenerbahçe'de Alex sakatlandı. Oyundan çıkarılması için saha kenarına işaret ediyor. Alex sedye üstünde saha dışına alınıyor nbsp; Alex'in yerine Özer giriyor

Dakika 64: Volkan, atışı geç kullandığı için sarı kartla cezalandırıldı

Dakika 65: Colman sarı kart cezası aldı.

Dakika 66 bu kez Stoch sarı kart goren isim oldu

Dakika 71: Trabzon'da Volkan Şen oyundan çıktı yerine Henrique girdi

Dakika 73: Trabzonspor Burak Yılmaz'ın attığı gol ile durumu 1-1 yapıyor.

Dakika 76: Fenerbahçe Sow ile ceza sahası içinde sağ çaprazdan kaleye sert vurdu ama top kaleci Tolga'da kaldı.

Dakika 79: Ceza sahası önünde topa elle dokunan Fenerbahçeli Bekir sarı kart gördü

Dakika 81: Cristian rakibine yaptığı hareket yüzünden sarı kart gördü

Dakika 84: Fenerbahçe Özer ile ceza sahası içinde bomboş pozisyonda yerden kaleye sert vurdu kaleci Tolga topu çeldi sonrasında top direğe çarparak uzaklaştı.

Dakika 88: Fenerbahçe'de Sow oyundan çıkıyor, yerine Bienvenu girdi

BU ARADA MAÇA 3 DAKİKA DAHA İLAVE EDİLDİ

Dakika 90: Fenerbahçe ve Trabzonspor bir dakika içinde iki karşılıklı atak geliştirdi her iki atakta toplar direkten döndü

VE MAÇ BU SKORLA SONA ERDİ

KARŞILAŞMADAN NOTLAR

Spor Toto Süper Lig'de Trabzonspor ile Fenerbahçe arasındaki karşılaşmaya ev sahipliği yapan Hüseyin Avni Aker Stadı, tarihi günlerinden birini yaşadı.

Hafta içinde satışa çıkarılan biletleri üç günde tüketen bordo-mavili taraftarlar, Fenerbahçe maçına bu sezonki karşılaşmalara oranla büyük ilgi gösterdi.

Bu sezon ilk kez tribünler tamamen doldu, 24 bini aşkın bordo-mavili taraftar, takımlarına coşkuyla destek verdi. Fenerbahçe taraftarının yer almadığı Hüseyin Avni Aker Stadı'nın misafir takım tribününde kadın ve çocuk taraftarlar yer aldı.

-Demiroren de maçta-

Yıldırım Demiroren, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanlığı'na seçildikten sonra ilk kez Trabzon'da karşılaşma izledi.

Özel uçakla beraberindeki bazı yönetim kurulu üyeleriyle Trabzon'a gelen, Trabzonspor Kulübü ile Fenerbahçe'nin kampını ziyaret eden Demirören, daha sonra protokol tribününden karşılaşmayı seyretti.

-Fenerbahçe yöneticileri yalnız bırakmadı-

Fenerbahçe Yönetim Kurulu üyelerinin önemli bölümü takımlarının karşılaşmasını izlemek üzere Trabzon'a geldi. Başkanvekili Nihat Özdemir ve Ali Yıldırım'ın da yer aldığı 10 yönetim kurulu üyesi, karşılaşmayı izleyenler arasında yer aldı.

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener ve yönetim kurulu üyeleri de maçı izledi.

-Stoch sürprizi-

Fenerbahçe'de teknik direktör Aykut Kocaman, sürpriz şekilde Stoch'u yedek kulübesinde otururken, Caner'e ilk 11'de görev verdi.

En son ligin 27. haftasındaki Sivasspor maçında dizindeki ağrı nedeniyle forma giyemeyen Stoch, 5 haftalık aradan sonra kendini yedek kulübesinde buldu.

Caner ise ligin 26. haftasındaki Kardemir Karabükspor maçından 7 hafta sonra yine ilk 11'de sahaya çıktı.

-Gökhan Gönül, formasına kavuştu-

Teknik direktör Aykut Kocaman, son iki resmi maçta kadroya almadığı Gökhan Gönül'ü ilk 11'de sahaya sürdü.

Samsunspor ile yapılan kupa, Bursaspor ile yapılan lig maçında kadroda yer almayan Gökhan Gönül, Orhan Şam'ın yerine Trabzonspor karşısında forma giydi.

Emre Belözoğlu dışında Semih Şentürk, Bilica, Gökay Iravul ile tedavileri devam eden Sezer Öztürk ve Özgür Çek ise Trabzonspor maçı kadrosunda yer almadı.

-Sow, 186 gün sonra Hüseyin Avni Aker'de-

Fenerbahçeli Moussa Sow, bu sezon ikinci kez Hüseyin Avni Aker Stadı'nda Trabzonspor karşısında mücadele etti.

UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi (B) Grubu'nda Fransa'nın Lille takımı formasıyla Hüseyin Avni Aker Stadı'na çıkan ve 1-1 biten maçta takımının 30. dakikada golünü atan Sow, bu kez sarı-lacivertli formayla görev yaptı.

-Trabzonspor'da 2 eksik-

Trabzonspor'da sakatlıkları bulunan Vittek ile kart cezalısı Zokora, takımda yer alamadı.

Teknik direktör Şenol Güneş, geçen haftaki Galatasaray maçına göre Zokora'nın yokluğunda genç oyuncu Aykut'a forma verdi. Ülkesinde tedavisi tamamlanan ve geçen hafta Trabzon'a dönen Glowacki de ligin 22. haftasındaki Eskişehirspor maçının ardından yedek kulübesinde oturarak, 18 kişilik kadroda yer aldı.

-''Hababam''lı gönderme-

Statta ''Hababam Sınıfı'' filminden, Kemal Sunal'ın Trabzonspor ile ilgili sözlerine yer verildi.

Taraftarlar, filmde Fenerbahçe-Trabzonspor maçından dönen öğrenciler arasında yer alan Kemal Sunal'ın, 'Biz iki şeyden çekiyoruz; biri Mahmut Hoca, biri Trabzonspor' repliğine gülerek ve tezahüratlarla tepki verdi.

-Pankartlı tepkiler-

Kale arkasındaki taraftarlar, bulundukları tribünün önüne, 'Bu Tarlayı Süremezsin Aziz'im' yazılı pankart astı. Taraftarlar, teknik direktör Şenol Güneş'in resminin yer aldığı 'Güneşimizsin' yazılı bir de poster açtı.

Taratfarlar, ''Çok işler yaptık senin uğruna. Şike yapmak işledi Aziz ruhuma'', ''Paraya karşı, emeğin savaşı'' yazılı pankartlar da astı.


Trabzonspor: 1 - Fenerbahçe: 1
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...