Alex'e muhteşem uğurlama!

Alex'e muhteşem uğurlama!

FUTBOL Haberleri

Fenerbahçe ile yollarını ayıran Alex de Souza ve ailesinin Türkiye'den ayrılışı muhteşem oldu. Evinden konvoyla Sabiha Gökçen Havalimanı'na Sabiha Gökçen Havalimanı'na giden Alex'i burada binlerce taraftar karşıladı. Alex'in taraftarı selamlaması sırasında atılan hava fişek ve sonrasında yakılan meşaleler nedeniyle Sabiha Gökçen Havalimanı'nda sis bulutu oluştu. Havaalanına ulaştıktan sonra kısa bir açıklama yapan Alex, Türkçe olarak, "Sizi çok seviyoruz" dedi. Yıldız oyuncu, daha sonra özel bir uçakla ülkesine döndü. Alex'i uğurlayanlar arasında yıllardır tercümanlığını yapan Samet Güzel ve nöbetçi golcü Semih Şentürk de vardı.

Fenerbahçe ile yollarını ayıran Alex de Souza, ailesi ile birlikte Acarkent'teki evinden Sabiha Gökçen Havalimanı'na gitmek için ayrıldı. nbsp;Sabiha Gökçen Havalimanı'na gitmek üzere yola çıkan Alex'i sabah saatlerinden beri evinin önünde bekleyen Fenerbahçeli taraftarlar, araçlarıyla yol boyu yıldız oyuncuyu takip etti.

##tgvideo## nbsp;

FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYIN

HAVAALANINI YAKTILAR
Taraftarlar, Alex'i havalimanında büyük bir coşkuyla karşıladı. nbsp;Alex'in taraftarı selamlaması sırasında atılan hava fişek ve sonrasında yakılan meşaleler nedeniyle Sabiha Gökçen Havalimanı'nda sis bulutu oluştu. Bazı hava fişeklerin uçakların bulunduğu bölgeye düşmesi üzerine itfaiye çağrıldı. Kısa süreli yangına itfaiye müdahale etti. Yakılan meşaleler nedeniyle uçuş kontrol kulesi sis altında kaldı.

"YÖNETİM İSTİFA" SESLERİ
Fenerbahçeli taraftarlar, Alex'in gidişinden sorumlu tuttukları yönetime ve başkan Aziz Yıldırım'a ise tezahüratlarla tepkilerini dile getirdi. Uzun süre "Yönetim istifa" diye bağıran taraftarlar, "Alex'i satanı biz de satarız" ve "Aziz Yıldırım bir Alex değil" tezahüratlarında bulundu. Bu arada bir taraftarın Alex için, "Burada kapıyı çalmadan girebileceğin milyonlarca evin var" yazılı pankartı büyük ilgi çekti. nbsp;

SAMET VE SEMİH DE ORADAYDI
Taraftarın yoğun desteğini karşılıksız bırakmayan Brezilyalı futbolcu, ailesiyle birlikte yolcu merdiveninin üzerine çıkarak taraftarlara el salladı. Oğlu Felipe'yi boynuna alarak taraftarlara kızları ve eşi Diana ile el sallayan Alex'e, Fenerbahçe'deki görevinden istifa eden tercüman Samet Güzel de eşlik etti. Alex de Souza'yı, uçağa binerken Fenerbahçeli futbolcu Semih Şentürk ve Samet Güzel uğurladı. Fenerbahçe Kulübü yönetim kurulundan herhangi bir isim Brezilyalı yıldız ve ailesini uğurlamaya gelmezken, Yüksek Divan Kurulu Başkanı Yüksel Günay, havalimanında Brezilyalı oyuncuyla vedalaştı. Günay, ayrıca Alex'e kulübe hizmetlerinden dolayı bir plaket verirken Alex'in eşi Diana'ya ise çiçek takdim etti.

SON SÖZÜ: SİZİ ÇOK SEVİYORUZ
Alex, plaket töreninde yaptığı kısa açıklamada kendisini uğurlamaya gelen herkese teşekkür etti ve duygusal bir konuşma yaptı. Brezilyalı yıldız, şunları söyledi: "Son 8 senem ve son 2 hafta içinde yaşadıklarım için yürekten teşekkür etmek istiyorum. Ben ve ailem Brezilyalı doğduk. İleride vefat edeceğiz ancak Türk halkı sayesinde yüzde 50 Brezilyalı, yüzde 50 Türk olarak öleceğim. Bunu sağladığı için Türk halkına yürekten sevgilerimi sunmak istiyorum" derken, Türkçe olarak da "Çok teşekkür ediyoruz, sizi çok seviyoruz." nbsp;Yıldız oyuncu, daha sonra özel bir uçakla ülkesine hareket etti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...