Galatasaray Fenerbahçe Süper Kupa bilet satışı ne zaman, bilet fiyatları ne kadar?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Galatasaray Fenerbahçe Süper Kupa bilet satışı ne zaman, bilet fiyatları ne kadar?

Futbol Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Galatasaray Fenerbahçe Süper Kupa bilet fiyatları ne kadar, bilet satışı ne zaman? | Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak olan Süper Kupa maçının tarihi belli oldu. Süper Kupa maçı 7 Nisan Pazar günü Şanlıurfa’da 11 Nisan Stadyumu’nda oynanacak. Peki, Galatasaray Fenerbahçe Süper Kupa bilet satışı başladı mı, ne zaman başlayacak? İşte Galatasaray Fenerbahçe Süper Kupa bilet fiyatları hakkında detaylar…

GS FB Süper Kupa maçı bilet satışı başladı mı, ne kadar? Süper Kupa maçı 7 Nisan Pazar günü Şanlıurfa’da 11 Nisan Stadyumu’nda oynanacak. Peki, Galatasaray Fenerbahçe Süper Kupa bilet satışı başladı mı, ne zaman başlayacak? İşte Galatasaray Fenerbahçe Süper Kupa bilet fiyatları hakkında detaylar haberimizde…

GALATASARAY FENERBAHÇE SÜPER KUPA BİLET SATIŞI NE ZAMAN?

Türkiye Futbol Federasyonu Galatasaray Fenerbahçe maçının 7 Nisan Pazar saat 21.00’de Şanlıurfa 11 Nisan Stadyumu’nda oynanacağını açıkladı. Bu gelişmenin ardından maçı stadyumdan seyretmek isteyen futbol severler Galatasaray Fenerbahçe maçı bilet satışı başladı mı başlamadı mı merak etti. TFF tarafından Galatasaray Fenerbahçe Süper Kupa maçı ile ilgili yapılan son açıklama şu şekildedir:

“2023 Turkcell Süper Kupa müsabakası, 2022-2023 Sezonu Süper Lig Şampiyonu Galatasaray A.Ş. ile 2022-2023 Sezonu Ziraat Türkiye Kupası Şampiyonu Fenerbahçe A.Ş. kulüpleri arasında, 7 Nisan 2024 Pazar günü saat 21.00'de Şanlıurfa 11 Nisan Stadyumu'nda oynanacaktır.”

GALATASARAY FENERBAHÇE SÜPER KUPA MAÇI BİLET FİYATLARI

Galatasaray Fenerbahçe Süper Kupa maçı bilet satışı henüz başlamadığı için bilet fiyatlarının da ne kadar olacağı henüz belirsizliğini koruyor.

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak Süper Kupa maçı bilet fiyatları Arabistan’da Al-Awwal Park Stadyumu'nda oynanması planlanırken 973 TL ile 140 bin TL arası değişmekteydi. En ucuz bilet 125 SAR yani 973 TL, en pahalı bilet ise 18 bin Riyal yani 140 bin TL idi.

Galatasaray Fenerbahçe Süper Kupa bilet satışı ne zaman, bilet fiyatları ne kadar? - 1. Resim

GALATASARAY FENERBAHÇE SÜPER KUPA MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, NEREDE OYNANACAK?

TFF, Süper Kupa maçının 7 Nisan 2024 günü saat 21.00'de Şanlıurfa 11 Nisan Stadyumu'nda oynanacağını açıkladı.

Düzenleyen:  - Futbol
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...