Icardi Beşiktaş maçında forma giyebilecek

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Icardi Beşiktaş maçında forma giyebilecek

Futbol Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Icardi Beşiktaş maçında oynayacak mı, var mı? Galatasaray'da ise gol krallığı yarışında ikinci sırada yer alan Mauro Icardi, derbide görevini yerine getirebilmek için ter dökecek. Geçtiğimiz günlerde 1 maçlık men cezası alan Icardi’nin bu hafta sonu oynanacak olan Beşiktaş Galatasaray derbisinde forma giyip giyemeyeceği merak ediliyordu. Icardi Beşiktaş maçında oynayacak mı? Sorusu en çok araştırılan konular arasındaydı. İşte Icardi’nin ile ilgili son durum!

Icardi Beşiktaş maçında oynayacak mı? Geçtiğimiz günlerde 1 maçlık men cezası alan Icardi’nin bu hafta sonu oynanacak olan Beşiktaş Galatasaray derbisinde forma giyip giyemeyeceği merak ediliyordu. Icardi Beşiktaş maçında oynayacak mı? Sorusu en çok araştırılan konular arasındaydı. İşte Icardi’nin ile ilgili son durum haberimizde…

ICARDI BEŞİKTAŞ MAÇINDA OYNAYACAK MI?

Mauro Icardi 1 maçlık ceza nedeniyle Antalyaspor maçında forma giyemedi. Bu hafta sonu oynanacak olan Beşiktaş - Galatasaray maçında sahada olacak.

ICARDI NEDEN CEZA ALMIŞTI?

Ankaragücü ile oynanan karşılaşmada yaptığı hareket nedeniyle PFDK'ye sevk edilen Mauro Icardi 1 maçlık men cezası aldı.

PFDK'dan konuyla ilgili yapılan açıklama şöyle:

"GALATASARAY A.Ş. sporcusu MAURO EMANUEL ICARDI’nin, 18.02.2024 tarihinde oynanan MKE ANKARAGÜCÜ-GALATASARAY A.Ş. Trendyol Süper Lig müsabakasında, rakip takım taraftarlarına yönelik hakareti nedeniyle FDT’nin 41/1-a ve 35/4. maddeleri uyarınca ve FDT’nin 12. maddesinin uygulanması suretiyle 1 RESMİ MÜSABAKADAN MEN ve 19.500.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, karar verilmiştir."

Icardi Beşiktaş maçında forma giyebilecek - 1. Resim

ICARDI’NIN SON HAFTALARDAKİ PERFORMANSI

Galatasaray taraftarının en sevdiği oyuncuların başında gelen Arjantinli yıldız Mauro Icardi, Fenerbahçe derbisinde yaşadığı sakatlık sonrası oynadığı 6 maçta 2 gol atabildi.

14 golle Galatasaray'ın en golcü ismi olan Icardi, sakatlık sonrasında 3 maçta forma giyemezken, daha sonra görev aldığı müsabakalar arasında İstanbulspor ve MKE Ankaragücü maçlarında gol sevinci yaşadı.

Galatasaray'da Icardi'yi 11 golle Kerem Aktürkoğlu ve 9 golle Wilfried Zaha takip ediyor. Tecrübeli orta saha Dries Mertens'in de 4 golü bulunuyor.

BEŞİKTAŞ - GALATASARAY DERBİSİ NE ZAMAN?

Beşiktaş - Galatasaray derbisi 3 Mart 2024 Pazar günü saat 19.00’da başlayacak.

Düzenleyen:  - Futbol
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...