Passolig nedir?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Passolig nedir?

Futbol Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Futbolda Passolig kartı uygulamasının kaldırılmasıyla Passolig nedir sorusunun cevabı araştırılıyor. Passolig nedir cevabı ve detayları haberimizde...

Futbolda Passolig döneminin son ermesiyle Passolig nedir, sorusunun cevabı araştırılıyor. Kulüpler birliğinin açıklamasına göre passolig e-bilet uygulamasının bittiği duyruldu. 

PASSOLİG NEDİR?

Passolig, 14 Nisan 2014 tarihinden itibaren kullanılıyor. Zamanla kağıt bilet yerine Passolig Kartlar kullanılmaya başlandı. Passolig kartlarının gelmesiyle kağıt bilet sonra ererek maçlar elektronik biletler üzerinden karta işleniyor. Futbol maçlarına gitmek isteyen vatandaşların Passolig kartı olması gerekiyordu. Passolig nedir?

PASSOLİG KALDIRILDI MI?

Passolig elektronik bilet uygulaması sona erdi. Kulüpler Birliği Vakfı'nın açıklamasına göre futbolda Passolig dönemi sona erdi. Kulüpler Birliği Vakfı, önümüzdeki dönemde elektronik bilet satış organizasyonunu anlaşacakları firmalar ile gerçekleştirmek istediğini açıkladı. Uygulama 2023-2024 sezonunda hayata geçirilmeyecek. Passolig kart sahipleri sezon sonuna kadar kartlarını ve bakiyelerini kullanmaya devam edecek. Kulüplerle anlaşma yapıldıktan sonra e-bilet sisteminin nasıl olacağı öğrenilecek. 

Düzenleyen:  - Futbol
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...