Günün yemeği: Fıstıklı Biftek

Günün yemeği: Fıstıklı Biftek
##tgvideo##
Malzemeler:4 parça dövülmüş biftek
1 çorba kaşığı kaşar rendesi
50 gram fıstık
1 çorba kaşığı salça
1 çorba kaşığı tereyağı
2 sı bardağı sıcak su
Bağlamak için kürdan
Tuz ve karabiber
Hazırlanışı:
Biftekleri pişirmek için salça, yağ ve suyu tencereye koyup bir taşım kaynatın. Kıyma ve fıstıkları birlikte robottan geçirin. İçine; rendelenmiş kaşar, tuz ve karabiberini de ilave edin. Bifteğin iki yüzünü tuz ve karabiberle tatlandırıp, hazırladığınız kıymalı içi koyup rulo şeklinde sarın. Açılmaması için de kürdanla tutturun. Hazırladığınız biftekleri salçalı suya atıp 20 dakika kadar pişirin.
Fıstıklı biftek, mantarlı kanepe ve tarçın tatlısı tariflerini "http://yemekzevki.tv"den izleyebilirsiniz.





