Tavuklu Milföy Çanakları

Ramazan sofralarımızın yerini bayram sevinci bayaram yemekleri alıyor. Bugün son olarak Tavuklu Milföy Çanakları pişiriyoruz
##tgvideo##
Malzemeler:
4 adet milföy karesi
250 gram haşlanmış tavuk
2 adet patlıcan
2 adet sivribiber
2 adet yumurta
2 çorba kaşığı soya sosu
1 çorba kaşığı kaşar rendesi
Tuz, karabiber, kırmızıbiber
Hazırlanışı:
Bir kâsenin üzerini yağlayın. Milföy karelerini oklava ile hafifçe açıp kâsenin üzerine koyup köşelerini büküp çukur şekline getirin. Çatalla küçük delikleri açın, yumurta sarısı da sürüp fırına verin. Tavaya yağ koyup küp şeklinde doğradığınız patlıcanları kavurun. Ardından haşlanmış tavuk etini, biberi, soya sosunu ve baharatlarını da ilave edip iyice pişirin. Altını kapattıktan sonra kaşarın yarısını üzerine döküp karıştırın. Bu karışımı çanak şeklindeki milföylerin içine pay edin. Üzerine artan kaşar rendesini ilave edip servis edin.
Tavuklu milföy çanakları ve kek tatlısı tariflerini "http://yemekzevki.tv"den izleyebilirsiniz.