Günün yemeği: Çökertme

Biftekleri ince ince doğrayın. Yağ koymadan tavada yavaş yavaş çevirin. Et suyunu bırakıp tekrar çekince yağını, tuzunu ve karabiberini ilave edip pişirin.
##tgvideo##
MALZEMELER
gt; 200 gram yağsız biftek gt; 3 adet patates gt; 2 diş sarımsak gt; 5 çorba kaşığı yoğurt
gt; 1 çorba kaşığı margarin gt; Tuz, karabiber, kırmızıbiber
Hazırlanışı: Biftekleri ince ince doğrayın. Yağ koymadan tavada yavaş yavaş çevirin. Et suyunu bırakıp tekrar çekince yağını, tuzunu ve karabiberini ilave edip pişirin. Diğer yanda patatesleri kibrit çöpü inceliğinde doğrayıp yağda kızartın. Yoğurda zeytinyağı ve rendelenmiş sarımsağı ilave edip sosu hazırlayın. Kızaran patatesleri tabağın altına serin, üzerine pişen etleri son olarak da sosu döküp servis edin.
Çökertme ve katmer tatlısı tariflerini "http://yemekzevki.tv"den izleyebilirsiniz.