Sparta Prag Galatasaray maçı berabere biterse ne olur, turu kim geçer?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Sparta Prag Galatasaray maçı berabere biterse ne olur, turu kim geçer?

Futbol Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Sparta Prag Galatasaray maçı berabere biterse ne olur, Galatasaray tur atlar mı? | Sarı-kırmızılılar Sparta Prag’a tur için gidiyor. İlk maçı 3-2 kazanan temsilcimiz Galatasaray skor avantajını elinde bulunduruyor. Peki, Sparta Prag Galatasaray maçı berabere biterse ne olur, uzatmalara mı gider? Detaylar…

Sparta Prag Galatasaray maçı berabere biterse ne olur? İlk maçı 3-2 kazanan temsilcimiz Galatasaray skor avantajını elinde bulunduruyor. Peki, Sparta Prag Galatasaray maçı berabere biterse ne olur, uzatmalara mı gider? Detaylar…

SPARTA PRAG GALATASARAY MAÇI BERABERE BİTERSE NE OLUR, UZATMALARA GİDER Mİ?

Galatasaray UEFA Avrupa Ligi son 32 turu birinci maçında Sparta Prag’ı 3-2 mağlup etmişti. Temsilcmiz Galatasaray, Sparta Prag ile oynayacağı ikinci maçında, her türlü galibiyet ve beraberlik durumunda tur atlayan taraf olacak.

Galatasaray 2-1, 3-2, 4-3 gibi tek farklı skorlarla mağlup olması halinde ise karşılaşma uzatmalara gidecek.

Uzatmalarda eşitlik bozulmadığı takdirde son 16 turunda kazananı penaltı atışları belirleyecek.

Sparta Prag Galatasaray maçı berabere biterse ne olur, turu kim geçer? - 1. Resim

GALATASARAY SPARTA PRAG İLK MAÇ SONUCU NEYDİ?

UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda Galatasaray, deplasmanda Çekya temsilcisi Sparta Prag’a konuk oluyor. Sarı kırmızılılar, ilk turda Rams Park’ta rakibini 3-2 mağlup etmeyi başardı.

Galatasaray’ın gollerini 19. dakikada Kerem Demirbay, 60. dakikada Mertens, 90+1. dakikada Icardi kaydetti. Sparta Prag’ın gollerini ise 47. dakikada Preciado ve 65. dakikada Kuchta attı.

SPARTA PRAG GALATASARAY HANGİ KANALDA YAYINLANIYOR?

Sparta Prag Galatasaray maçı EXXEN platformundan canlı olarak yayınlanacak. Maçı şifresiz olarak seyredebilmeniz için EXXEN Spor kullanıcısı olmanız gerekmektedir.

Düzenleyen:  - Futbol
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...