Meteoroloji'den çok önemli iki uyarı

Meteoroloji'den çok önemli iki uyarı

GÜNDEM Haberleri

Hava sıcaklığı, Türkiye genelinde 6 ila 10 derece azalacak. Yağışlar, Giresun ve Trabzon'da kuvvetli, Rize ve Artvin'de çok kuvvetli ve şiddetli olacak.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, Türkiye'nin kuzey ve doğusu ile akşam saatlerinden sonra güneybatısının yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Ülkemizin güneyinde yağmur ve sağanak, Karadeniz kıyılarında yağmur ve karla karışık yağmur, diğer yerlerde kar şeklinde olması beklenen yağışların; Giresun ve Trabzon çevrelerinde kuvvetli, Rize ve Artvin'de çok kuvvetli ve şiddetli olması bekleniyor. Rüzgar ise, kuzey yönlerden hafif arasıra orta kuvvette, Marmara, Kuzey ve Kıyı Ege, İç Anadolu'nun kuzeybatısı ile Karadeniz kıyılarında kuvvetli olacak.
KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI
Meteoroloji, rüzgarın Marmara, Kuzey ve Kıyı Ege ile Karadeniz kıyılarında kuvvetli olarak esmesini beklediğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı vatandaşları uyardı.

HABER7
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...