Erdoğan'dan, Al Maktum'a taziye telefonu

Erdoğan'dan, Al Maktum'a taziye telefonu

GÜNDEM Haberleri

Erdoğan, Birleşik Arap Emirlikleri Başbakanı Şeyh Muhammed bin Raşid Al Maktum'a oğlunun vefatı dolayısıyla taziyelerini iletti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşik Arap Emirlikleri Devlet Başkan Yardımcısı ve Başbakanı Şeyh Muhammed bin Raşid Al Maktum'a, oğlu Şeyh Raşid bin Muhammed bin Raşid Al Maktum'un vefatı dolayısıyla başsağlığı diledi.

Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Erdoğan, Birleşik Arap Emirlikleri Devlet Başkan Yardımcısı ve Başbakanı Al Maktum ile telefonla görüştü.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, görüşmede Al Maktum'a oğlu Şeyh Raşid bin Muhammed bin Raşid Al Maktum'un vefatı dolayısıyla taziyelerini iletti.

Vefat haberinin kendisini de derinden üzdüğünü belirten Erdoğan'ın, şahsı ve Türkiye adına Şeyh Muhammed bin Raşid Al Maktum'a ve onun şahsında Birleşik Arap Emirlikleri halkına başsağlığı ve sabr-ı cemil dilediği bildirildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...