4,5 saatlik güvenlik toplantısı sona erdi! İşte ilk açıklama

Düzenleyen: / Kaynak: AA
4,5 saatlik güvenlik toplantısı sona erdi! İşte ilk açıklama

GÜNDEM Haberleri  / AA

Başbakan Ahmet Davutoğlu başkanlığında gerçekleştirilen güvenlik toplantısı sona erdi.

Çankaya Köşkü'nde basına kapalı gerçekleşen toplantı, 4 saat 40 dakika sürdü. Toplantıda, terörle mücadelede gelinen son nokta, şehirlerin yeniden imarı, başta çocuklar olmak üzere terör mağdurlarına yönelik çalışmalar ele alındı.

Toplantıya, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Başbakan yardımcıları Numan Kurtulmuş, Yalçın Akdoğan ve Tuğrul Türkeş, İçişleri Bakanı Efkan Ala, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, İstanbul Milletvekili ve Başbakan Davutoğlu'nun Başdanışmanı Ali Sarıkaya, Başbakanlık Müsteşarı Kemal Madenoğlu, MİT Müsteşarı Hakan Fidan, Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşarı Muhammed Dervişoğlu, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Galip Mendi, Emniyet Genel Müdürü Celalettin Lekesiz, Genelkurmay Harekat Başkanı Korgeneral Bahadır Köse, Dışişleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcıları Ahmet Muhtar Gün ve Ümit Yalçın, Başbakan'ın başdanışmanları Kemal Ökem ve Hatem Ete ile Başbakanlık Güvenlik İşleri Genel Müdürü Bilal Durdalı katıldı.

NELER KONUŞULDU?
Davutoğlu başkanlığında düzenlenen Güvenlik Toplantısı'nda, terörle mücadele konusunda güvenlik güçlerinin yürüttüğü faaliyetlerin ele alındığı belirtilerek, terörden olumsuz etkilenen vatandaşların güvenlik, huzur ve esenliğinin azami şekilde korunması ve sürdürülmesi bakımından başta sağlık, eğitim, kentsel altyapı, çevre ve ulaşım olmak üzere tüm alanlarda yürütülen çalışmalar ve alınacak tedbirlerin gözden geçirildiği bildirildi. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...