Afyonkarahisar'da esrar operasyonu

/ Kaynak: İHA
Afyonkarahisar'da esrar operasyonu

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Afyonkarahisar'da düzenlenen bir operasyonda 193 kilogram esrar ile birlikte 1 adet kalaşnikof marka otomatik tüfek ele geçirildi.

Çay ilçesinde düzenlenen operasyonda 193 kilogram esrar ile birlikte 1 adet kalaşnikof marka otomatik tüfek ele geçirdiler. nbsp;Edinilen bilgilere göre: aldıkları bir istihbaratı değerlendiren Afyonkarahisar Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Şube Müdürlüğü (KOM) ve bir ayağının da Kocaeli KOM Şubesi tarafından yürütüldüğü belirtilen, ortaklaşa operasyonla büyük bir başarıya imza atarak, 193 kilogram esrar ele geçirdi. Diyarbakır'dan esrar yüklenen 16 K 2034 plakalı midibüsün İzmir'e gittiği istihbaratını alan polis ekipleri aracı Afyonkarahisar'ın Çay ilçesinde durdurmak istedi. Ancak araç, polisin 'dur' ihtarını uymayarak kaçtı. Bunun üzerine midibüsü takibe alan polis ekipleri, aracı boş bir arazide terk edilmiş şekilde buldu. Bu defa araç içerisinde bulunan şahısların peşine düşen polis, kısa süreli bir aramadan sonra araç içerisinde oldukları bildirilen S.Y., S.D., M.B., F.A., Y.B., Y.B., A.C. ve K.Y. isimli şahısları da yakalayarak, gözaltına aldılar. Ardından araçta arama çalışması başlatan polis ekipleri midibüste 193 kg esrar ile birlikte 1 adet kalaşnikof marka otomatik tüfek ve 1 adet tabanca ele geçirdiler. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...