Gökhan Arasan kimdir? / Tunceli Belediye Başkan adayı Gökhan Arasan'ın hayatı

Düzenleyen:
Gökhan Arasan kimdir? / Tunceli Belediye Başkan adayı Gökhan Arasan'ın hayatı

GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin Tunceli Belediye Başkan adayının Gökhan Arasan olduğunu açıkladı. Peki Gökhan Arasan kimdir? İşte Tunceli Belediye Başkan adayı Gökhan Arasan'ın hayatı ...

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan,aralarında Tunceli'ninde bulunduğu 14 ilin belediye başkan adayını açıkladı. Erdoğan, Tunceli Belediye Başkan adaylarının Gökhan Arasan olduğunu söyledi. 

Gökhan Arasan Kimdir 
1979 yılında Tunceli'de dünyaya gelen Gökhar Arasan, İlk,orta ve lise öğrenimimi Tunceli'nde tamamladı.Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstriyel ilişkiler bölümünü mezunu olan Arasan Halk eğitim Merkezinde Bilgisayar öğretmenliği yaptıktan sonra, Bilişim ve Güvenlik Sistemleri üzerine kendi işini kurdu. Kendi firmasının yöneticiliğini ve AK Parti Tunceli İl Başkan Yardımcılığını yürüten Arasan, evli ve 2 çocuk babası. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...