Vatandaş CİMER'e mesaj yağdırıyor: Evim, arabam feda olsun

Vatandaş CİMER'e mesaj yağdırıyor: Evim, arabam feda olsun

GÜNDEM Haberleri

Barış Pınarı Harekâtı’na vatandaşlardan destek mesajı yağıyor. Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezine (CİMER) binlerce mesaj yollayan vatandaşların kimisi arabasını ve evini bağışlamak istediğini söylerken, kimisi de harekâta katılmayı talep etti.

Damla Peker ANKARA

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, gelen mesajlardan bazılarını paylaştı:
¥ “Barış Pınarı Harekâtı’nda ben de görev yapmak istiyorum. Epilepsi hastasıyım ama en azından yemekte yardım ederim.”
¥ “Otuz üç senedir bu topraklarda yaşamaktayım. Ben, eşim ve birisi 13, diğeri altı yaşında olmak üzere iki erkek evladımın boğazından devletimin şerefli ekmeği geçiyor. Bu vatanın bekası için devletimizin, kahraman askerimizin sonuna kadar yanında olduğumuzu belirtmek istiyoruz. Zeytin Dalı Harekâtı’nda da yazmıştık, nasip olmadı. Şimdi ise Barış Pınarı Harekâtı’nda kahraman ordumuzun bir ferdi olarak vatanımızın güvenliği için ailemle birlikte bu harekâta katılmayı talep ediyorum”
¥ “2011 model, tüm bakımlarını yeni yaptırdığım aracım son derece temizdir. Daha önce hiç arazide kullanmadım. Harekât sebebiyle ihtiyaç bulunması ya da ileride ihtiyaç olabilme ihtimali gereğince aracımı uygun göreceğiniz, devletimin ilgili birimine, hiçbir şekilde geri istemeden hibe ediyorum.”

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...