'PKK, tarihinin en zayıf ve güçsüz günlerine geldi'

'PKK, tarihinin en zayıf ve  güçsüz günlerine geldi'

GÜNDEM Haberleri

İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy ve Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, Batman Vali Hulusi Şahin’i ziyaret etti.

Ersoy, yaptığı açıklamada, terörle mücadelenin kararlılıkla devam ettiğini söyledi. Sağlanan huzur ortamının kalıcı hâle gelmesi için operasyonların aralıksız devam ettiğini ifade eden Ersoy, bu kapsamda yürütülen operasyonlara ilişkin şöyle konuştu:
Yaz döneminde yaptığımız Kıran-1, Kıran-2, Kıran-3 operasyonlarıyla çok başarılı sonuçlar elde ettik. Terör örgütü tarihinin en zayıf ve güçsüz günlerine geldi. Kıran-4, Kıran-5, Kıran-6 operasyonlarını da başlattık, devam edecek. Sahada güvenlik güçlerimizin ayak basmadığı hiçbir nokta kalmadı. Bu huzur ve güven ortamının devam etmesi, kalıcı hale gelmesi için jandarmamızla, polisimizle, özel harekâtımızla, güvenlik korucularımızla yer yer ihtiyaç olduğunda Mehmetçiğimizle tüm sınırlarımızın içinde ve dışında devletimizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğüne, varlığımıza, huzur ve güvenliğimize kastetmeye çalışan bütün terör unsurlarına karşı aynı kararlılıkla mücadelemize bundan sonra da devam edeceğiz. Yaz-kış aralıksız devam eden operasyonlar sayesinde bölgede sağlanan huzurla her alanda gelişme kaydedildi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...