Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na: Yalan makinesi!

Düzenleyen:
Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na: Yalan makinesi!

GÜNDEM Haberleri

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Kıbrıs bizim için milli meseledir, teslimi asla düşünülemez" dedi.

Açıklamasında CHP'ye de yüklenen Bahçeli "Türk siyaseti kendi ülkesine yabancılaşmış, milletinin değerleriyle çelişkiye düşmüş, yozlaşmış bir muhalefetin ağır sancısını yaşamaktadır. Millet ve vatan sevgisi tartışmalı olan bu muhalefet anlayışına bu yüzden zillet dememiz abartılı bir yaklaşım olarak değerlendirilmemelidir. CHP Genel Başkanı geçtiğimiz günlerde konu olduğu ABD merkezli Orta Doğu Enstitüsünde tıpkı bir etki ajanı gibi konuşmuş, Türkiye'ye verip veriştirmiş, fukara aklının bagajında ne varsa döküp saçmıştır. Hatta ABD ve AB liderlerine yönelik 'Türkiye'de demokrasi hareketlerini destekleyin' çağrısında bulunmuştur. 

GÖZ KAMAŞTIRAN FİGÜRAN

Kılıçdaroğlu yapar da İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı durur mu? O da işbirlikçiliğinin film setine balıklama atlayarak göz kamaştıran figüranlığını maharetle ve tekraren sergilemiştir. 9-10 Kasım 2020'de Uluslarası Siyasi Danışmanlar Derneği'nin sanal olarak düzenlenen konferansında çıkık dökük yabancı diliyle açılış konuşması yapmıştır. Türkiye'yi şikayet ede ede bitirememiş, işleyen demokrasimizi inkar ederek kötülemiştir. CHP'liler belediye işlerinden başka her şeyle meşguldür. 
CHP'li Küçükçekmece Belediyesi'nin PKK'nın mahut renklerinden oluşan melun kanlı amblemini bir çocuk parkının yer döşemesinde kullanması Kılıçdaroğlu zihniyetinin terör örgütü sempatisinde eşik ve sınır tanımadığının işaretidir. Bu vahim bir olaydır. Çocuklara bölücülük aşılamaya çalışan CHP'nin PKK'yı belediyelere taşımasının hesabı mutlaka sorulmalıdır. Burunlarından fitil fitil getirilmelidir. Dünya üzerinde kürüsel güç merkezlerine taklalar atan 'Gelin beni kullanın, boyunduruk altına alın' mesajı veren kaç muhalefet partisi vardır. Bu ayıplı Kılıçdaroğlu nereye koşuyor? Hangi rezil kucaklara atılmak için çırpınıyor"

HAYSİYETLİCE İTİRAF ET

CHP, İYİ Parti, HDP ve Saadet'in 2018'de anayasa değişikliği görüştüğünün ortaya çıktığını ama liderlerin yalanladığını hatırlatan Bahçeli "Masaya o oturmadı, bu oturmadı şunun haberi olmadıysa oturmadıysa sokağa bırakılan ihanet metnini kim yazdı? Kim hazırladı, kimler müzakere etti? Kılıçdaroğlu haysiyetle itiraf etsin" diye konuştu.

YALAN MAKİNESİ

Kılıçdaroğlu'nun geçtişte gazete ve televizyonlara söylediğini inkar ettiğini belirten Bahçeli "Bu yalan makinesi öyle çalışmıştır ki ne fren tutmuş ne dur durak bilmiştir. Zilletin anayasa hazırlık masasını PKK kurmuş, yazım işinin yapılabilmesi için ihtiyaç olan kalem siparişi de FETÖ'ye verilmiştir. Kılıçdaroğlu'nun yalanı meslek haline getirmesi utanç verici bir rezalettir. İnsanların gözünün içine baka baka yalan söylemesi milletimize harakettir" ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...