Selçuk Özdağ'a saldırı

Düzenleyen:
Selçuk Özdağ'a saldırı

GÜNDEM Haberleri

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ'a evinin önünde saldırı düzenlendi. Hastaneye kaldırılan Özdağ'ın kafasına 5 dikiş atıldı.

Olayı duyuran Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selim Temurci, "Genel Başkan Yardımcımız Selçuk Özdağ Abimize evinin önünde silahlı ve sopalı saldırıda bulunulmuştur. Bu aşağılık saldırıyı şiddetle kınıyor, suçluların bir an önce yakalanarak adaletin önüne çıkarılmasını bekliyoruz. Korkaklarla ve alçaklarla mücadelemiz kesintisiz sürecektir" dedi.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu Twitter hesabından yaptığı canlı yayında bir siyasinin evinin önünde saldırıya uğramasının "terör faaliyeti" olduğunu ifade etti.
Türkiye'nin en tanınmış siyasilerinden birine, milletin birliği ve beraberliği için her türlü çabayı gösteren, 15 Temmuz sonrası FETÖ Araştırma Komisyonunda çetin mücadele veren bir siyasetçiye yapılan saldırıyla ilgili gereğinin yerine getirilmesi gerektiğini vurgulayan Davutoğlu, şunları kaydetti: "Hiçbir şekilde üstü örtülemeyecek, suskunlukla karşılanamayacak bir siyasi terörle karşı karşıyayız. Biz bir yola çıktık mı kararlılıkla çıkarız. Karşımıza kim çıkarsa çıksın, ister terör örgütleri isterse bu şekilde mafyavari çete örgütleri bilsinler ki son nefesimize kadar hukuk mücadelemizi verir ve geri adım atmayız"

Selçuk Özdağ'a saldırı

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Feramuz Üstün, Özdağ'a hastanede ziyaret etti. Üstün, birlikte fotoğrafını paylaştığı Özdağ'ın cuma namazı için evinden çıktığı sırada saldırıya uğradığını söyledi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...