İmamoğlu İstanbul’da 115 projeyi durdurdu

İmamoğlu İstanbul’da 115 projeyi durdurdu

GÜNDEM Haberleri

İBB başkanlığı koltuğuna oturmasının ardından bütün vaatlerini unutan Ekrem İmamoğlu, AK Parti döneminde devreye sokulan otoyol, otopark, kültür merkezi, engelli asansörü, yer altı otoparkı ve pazar yeri gibi onlarca kritik projeyi de by-pass etti.

Göreve geldiği günden bu yana 350 adet devam eden şantiyenin İmamoğlu tarafından kapısına kilit vuruldu, tamamı AK Partili ilçe belediyelerini sınırları içerisinde olan 115 proje hiçbir gerekçe gösterilmeden durduruldu.
İmamoğlu’nun son icraatı ise yapımına başlanan Sancaktepe Yenidoğan Metro Hattı’nı durdurmak oldu. İmamoğlu’nun talimatının ardından, yapılan kazı çalışmaları Büyükşehir Belediye ekiplerince beton dökülerek kapatılmaya başlandı. İmamoğlu, İstanbul’un trafiğini büyük oranda rahatlatacak olan ve şu ana kadar 200 milyon lira harcanan Levazım Tüneli Projesi’ni de atıl durumda bıraktı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...