Askeri kışlaya sabotaj girişiminde bulunan zanlıya ev hapsi

Düzenleyen:
Askeri kışlaya sabotaj girişiminde bulunan zanlıya ev hapsi

GÜNDEM Haberleri

Ankara Polatlı'daki Topçu ve Füze Okulu Komutanlığı bir kişi tarafından kundaklanmak istendi. Vatandaşlar tarafından etkisiz hale getirilen zanlıya ceza olarak ev hapsi verildi.

Ankara'nın Polatlı ilçesindeki Topçu ve Füze Okulu güney sınırındaki tel örgülerin yakınına yaklaşan bir kişi daha sonra buradaki otları tutuşturmaya başladı. Alevler kısa süre içinde kışlaya sıçradı. Kaçmaya çalışan zanlıyı ise çevredeki vatandaşlar yakaladı ve polise teslim etti. 

KİMLİĞİ BELLİ OLDU
Olayı gerçekleştiren adamın 28 yaşındaki K.Ü.Y. olduğu öğrenildi. Zanlının sosyal medyadan devlet büyüklerine hakaretler ettiği, onlar adına sahte hesaplar açtığı tespit edildi. Ayrıca terör örgütü PKK yanlısı videolar çektiği, Türk bayrağına küfürler ettiği belirlendi. Daha önce de Polatlı'da benzer şekilde yangın çıkarmaya çalıştığı ve yakalandığı öğrenildi.

EV HAPSİ VERİLDİ
Emniyetteki işlemlerinin ardından yargılanmak üzere Polatlı Adliyesi'ne götürülen zanlıya çıkarıldığı mahkemece ev hapsi cezası verildi.



Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...