Kazdağları’nda orman yangını! Ekipler müdahale ediyor

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Kazdağları’nda orman yangını! Ekipler müdahale ediyor

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Balıkesir’de Kazdağları eteklerinde orman yangını çıktı. Yangına karadan ve havadan müdahale ediliyor.

Balıkesir’in Erdemit ilçesinde saat 10.30 sıralarında orman yangını çıktı.

HAVADAN VE KARADAN MÜDAHALE EDİLİYOR

Yangına Edremit Orman İşletme Müdürlüğü ve Balıkesir Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri karadan, helikopter ise havadan müdahale ediyor. Çamlık ve kayalık alandaki yangın için Çanakkale'den ikinci helikopterin istendiği öğrenildi. Orman İşletme Müdürlüğü yetkilileri bölgede rüzgarın etkili olmadığını, alevleri kısa sürede kontrol altına almayı planladıklarını ifade ettiler.

Kazdağları’nda orman yangını! Ekipler müdahale ediyor

YANGIN BÜYÜMEYE DEVAM EDİYOR

Saat 10.30 sıralarında Güre Mahallesinin Kavurmacılar mevkiinde orman yangını çıktı Yangına Edremit Orman İşletme Müdürlüğü ve Balıkesir Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri karadan, helikopter ise havadan müdahale ediyor. Çamlık ve kayalık alandaki yangına bir tanesi 6 ton su kapasiteli olmak üzere 4 helikopterler müdahale ediyor. Bölgeye takviye itfaiye ekipleri istenirken, yangın söndürme uçağının gelmesi bekleniyor. Rüzgârın şiddetinin arttığı öğrenilirken, yangın büyümeye devam ediyor.

Kazdağları’nda orman yangını! Ekipler müdahale ediyor

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...